Auto Stop ženama nudi popuste, poklone i besplatne preglede vozila

auto-kreso-dani-zenaMreža brzih servisa nudi ženama 10 posto popusta na sve dijelove, besplatan pregled automobila i poklon.

Dan žena se bliži, stoga sve osobe ljepšeg spola imaju priliku servisirati svoj auto po boljim uvjetima u Auto Stop servisima. Tamo ih očekuje još sto čuda, što možete pročitati iz PR obavijesti.

“Auto Stop mreža brzih servisa nastavlja s provođenjem posebnih pogodnosti za vjerne korisnice usluga, kao i za one koje će to tek postati. S obzirom da u mjesecu ožujku obilježavamo međunarodni dan žena, tako se već osmi put organizira za sve vozačice besplatna kontrola stanja njihovih limenih ljubimaca, bilo da im se ‘nešto čudno dešava ili čuje’ ili da jednostavno žele saznati u kakvom je stanju vozilo. Stručno osoblje servisa će vas upoznati sa stanjem vašeg vozila i preporučiti potrebne zahvate. Tom prilikom uživat će te popust od 10 % na sve dijelove. Po odlasku iz servisa, sve dame će otići i sa jednim prigodnim poklonom. Drage dame, obratite se sa punim povjerenjem u bilo koji, vama najbliži Auto Stop servis ili na besplatni info telefon: 0800 250 800.”

Vezani članci

Objavljeno pod: AkcijeNajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar