Auto Hrvatska organizirala seminar o Bilstein amortizerima

Auto-Hrvatska-Billstein-seminar

Jedna od najvećih hrvatskih tvrtki koja se bavi vozilima svih vrsta dovela Bilsteinove stručnjake u Hrvatski Leskovac kako bi dio svog znanja prenjeli publici zainteresiranoj za ovu temu.

Detalje možete pročitati u objavi za medije:

“U organizaciji tvrtke Auto Hrvatska Dijelovi, glavnog uvoznika Bilstein amortizera za RH, održan je tehnički seminar „Specijalisti donjeg postroja“. Radi velikog interesa i odaziva, teorijski dio održan je u konferencijskoj dvorani MAN kamion i bus centra u Hrvatskom Leskovcu, također člana poslovne grupe Auto Hrvatska, a praktični dio s ugradnjom amortizera i neprocjenjivim savjetima stručnjaka u AH Servisu u Radničkoj cesti 182, gdje je i sjedište uvoznika za Bilstein.

Velik broj novinara, servisera, distributera i članova stručne službe HAK-a iskoristio je priliku za razmjenu znanja i iskustava s predstavnicima vodećeg svjetskog autoriteta u razvoju amortizera i sustava ovjesa. Seminar je vodio g. Rainer Popiol, voditelj programa školovanja ThyssenKrupp Bilstein Tuning GmbH. Predstavljena je tehnologija i vrhunski proizvodi BILSTEIN amortizera koji više godina uzastopno osvajaju titulu Best Brand te kvalitetom i performansama osiguravaju mjesto u prvoj ugradnji najuglednijih svjetskih proizvođača.”

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar