Novi Mercedesov salon u Sarajevu prostire se na 600 kvadrata

AUTOline-Sarajevo

Autoline, podružnica tvrtke Euroline, hrvatskog zastupnika za Mercedes otvorila je novi prodajni salon u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

U Sarajevu odsad Daimlerovi proizvodi u prostoru po Daimlerovim standardima. Tko želi znati više, neka pročita press release s osnovnim informacijama.

“Nakon 10 godina poslovanja u BiH, AUTOline, glavni zastupnik Daimlera u BiH, 10. ožujka otvorio je novi prodajno-servisni centar u Sarajevu. AUTOline i na tamošnjem tržištu nudi cjelovitu prodajno-servisnu uslugu za osobni, transporterski, kamionski i autobusni program vozila Mercedes-Benz, za laka gospodarska vozila Mitsubishi Fuso te za osobna vozila Chrysler, Jeep i Dodge. Novi centar podržava visoke Daimlerove standarde jer se u moderno opremljenim prostorijama servisa, rezervnih dijelova i prodaje nudi vrhunski proizvod uz vrhunsku uslugu. Riječ je o jednom od najmodernijih prodajno-servisnih centara u automobilskoj industriji u Bosni i Hercegovini: prodajno-izložbeni salon smješten je na 600 m2, ukupna je površina centra 2240 m2, a prostire se na 3000 m2 zemljišta.

AUTOline-Sarajevo-2

Moderna arhitektura centra očituje se u kombinaciji kamena, aluminija i stakla te osigurava reprezentativan izgled izložbenog salona, u skladu sa standardima Mercedes-Benza. Servis vozila smješten je na 550 četvornih metara, uključuje aktivni prijam vozila, osam novih dizalica i 10 radnih mjesta u servisu osobnih vozila te posjeduje moderan sustav za optiku, vulkanizaciju, alatnicu, kao i drugu suvremenu servisnu opremu i informatičke sustave potrebne pri servisiranju vozila. Također, međuservisnim komunikacijskim mrežnim sustavom povezan je s drugim ovlaštenim servisima, što omogućava dijagnosticiranje i servisnu uslugu u bilo kojem ovlaštenom servisnom centru Mercedes-Benza. Tu su i skladište i maloprodaja originalnih rezervnih dijelova na 250 m2, uredske prostorije na 500 m2 te vanjski prostor za izlaganje i prodaju programa rabljenih vozila.”

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (4)

Ostavi komentar | Trackback URL

 1. ウサギ その他…

  Novi Mercedesov salon u Sarajevu prostire se na 600 kvadrata : Šesta Brzina…

 2. VANS SLIP ON スリップオン…

  Novi Mercedesov salon u Sarajevu prostire se na 600 kvadrata : Šesta Brzina…

 3. Chanel(シャネル)…

  Novi Mercedesov salon u Sarajevu prostire se na 600 kvadrata : Šesta Brzina…

 4. サマータイヤ 255 65r16…

  Novi Mercedesov salon u Sarajevu prostire se na 600 kvadrata : Šesta Brzina…

Ostavi komentar