Bugatti 16C Galibier u crnom izdanju

bugatti-16c-galibier-5

Bugatti ne govori ništa o tome hoće li proizvesti Galibier, automobil koji s Veyronom dijeli W16 motor, a od kojeg se razlikuje po četverim vratima.

Ipak, kako je Galibier bio izložen na ovogodišnjem salonu automobila u Ženevi, a šeicima još nisu istekle zalihe nafte koje svakog dana donose lijepu sumu petro-dolara, možda VW Grupa, vlasnik Bugattija krene s proizvodnjom.

Sve što mi znamo jest da Galibier po prvi put vidimo u crnom izdanju i da nam se sviđa. Jako. Iako s Veyronom dijeli motor, za razliku od njega ne koristi četiri turbopunjača, već dva kompresora kako bi W16 obujma osam litara mogao isporučivati dovoljno snage.

Maksimalna brzina mu iznosi 350 kilometara na sat, a teži 1905 kilograma. Sve što znamo je da će, ako ikad krene na tržište, sigurno koštati više od Veyrona. Dakle, na cijenu od 1,2 milijuna eura dodajte još. Ili jednostavno pogledajte fotogaleriju.

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijeRučna

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (1)

Ostavi komentar | Trackback URL

  1. The Actual Tips To Learn high heels And Ways One Can Connect with The high heels Top dogs
    best deals of beats by dre black friday deals newegg online store http://www.sterlinglogix.com/images/cyber-monday-beats-by-dre-best-buy/rsznhdeo-p-554.html

Ostavi komentar