Jedan za dame – Citroen DS3 by Yves Saint Laurent

Citroen-DS3-YSL

Suradnja francuskih proizvođača automobila i njihovih modnih kreatora nije ništa neobično. Posljednji u nizu autiju koje su dizajneri ‘retuširali’ je Citroenov model DS3.

Koliko smo uspjeli shvatiti, riječ je o unikatu. Ako se nas pita, nije ni približno cool kao Citroen SM, ali nije niti običan kao C2.Uglavnom, to je so chic, kao što bi rekli Francuzi. Više detalja možete pročitati u službenom priopćenju za medije.

“Nezaobilazni modni dodatak, CITROËN DS3 je predstavljen u najljepšem izdanju kako bi dočekao uzvanike na otvaranju retrospektive rada Yves Saint Laurenta.

Udružujući prvi model svoje linije DS s dizajnerom koji je uveo revoluciju u žensku garderobu, CITROËN ponovno potvrđuje svoje vrijednosti Créative Technologie. Upravo je ova izvedba, personalizirana u bojama retrospektive Yves Saint Laurenta, poslužila za prijevoz osobama iz svijeta mode i filma koje su se u srijedu 10. ožujka našle u pariškom muzeju Petit Palais.

Izložba koju je organizirala zaklada Pierre Bergé-Yves Saint Laurent okuplja više od 300 modela koji u svom povijesnom i kulturnom kontekstu predstavljaju presjek djela velikog dizajnera, od njegovih početaka u Dioru 1958. sve do povlačenja u mirovinu 2002. Javnosti su po prvi put bile predstavljene mitske fotografije Yves Saint Laurenta koje je snimio Jean-Loup Stieff 1971. godine.

Gradsko vozilo senzualnih i zategnutih linija, CITROËN DS3 na taj način ulazi u svijet mode, udružujući jedinstvenu atmosferu luksuza i profinjenosti s elegancijom i revolucionarnom estetikom velikog dizajnera Yves Saint Laurenta.”

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar