Svi muzeji automobila na jednoj internetskoj stranici

automobilski_muzeji

Motoring Museums’ Lighthouse stranica je mađarskoj povjesničara automobila na kojoj se nalazi 1063 muzeja diljem svijeta. Sve besplatno, sve dostupno na klik miša.

Na adresi http://www.automuseums.info svi ljubitelji povijesti automobila mogu naći čak 1063 muzeja koja se bave oktanima. Osim automobilima na stranici je moguće naći muzeje koji se bavi motociklima, a sadržaj je potpuno besplatan. Svi su muzeji navedeni svojim pravim imenom i prijevodom na engleski, a lokacije su dostupne na Google mapama.

Uz svaki muzej nalazi se kratki opis postava i okolice zgrade, a uz neke je moguće naći i lonkove koji vode prema člancima koje su napisali novinari ili posjetitelji. Bilo da je riječ o maloj privatnoj kolekciji koja se može razgledati, ili o velikim službenim muzejima poput Alfina ili Porscheovog, sve je na jednom mjestu. Stranica nas je oduševila, a njen autor, Mađar  Pál Négyesi jedan je od pisaca članaka za Beaulieu automobilsku enciklopediju i međunarodno priznat stručnjak za povijest automobila.

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijeRučna

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar