Volvo S60 stigao u Hrvatsku, cure nam sline

Volvo-S60

Najuzbudljiviji Volvo u posljednje vrijeme, S60, stigao je u Hrvatsku. Švedska limuzina koja će konkurirati BMW-u Serije 3, Audiju A4 i Mecedesu C klase predstavljena je u hotelu Regent Esplanade.

Automobil je prezentiran domaćim i stranim novinarima nedugo nakon svjetske premijere u Ženevi, a sve detalje možete pročitati u objavi za medije. Mi bi samo dodali da nam cure sline kad vidimo ovako lijep automobil.

“Na prepunoj Oleander terasi zagrebačkog hotela Regent novinarima je 17.3. predstavljen potpuno novi Volvo S60, koji iz temelja mijenja doživljaj Volvo automobila. Riječ je o modelu sportskog dizajna i izazovno drskog držanja kojemu nisu mogli odoljeti niti brojni okupljeni novinari iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije

Napokon je stigao dugo najavljivani „drski novi Volvo“! Brojni novinari iz regije imali su tu čas da prvi upoznaju potpuno novi Volvo S60. U predivno uređenom šatoru, smještenom na Oleander terasi zagrebačkog hotela Regent Esplanade, brojnim je novinarima iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije, prvi puta nakon Sajma automobila u Ženevi, predstavljen novi biser u gami Volvo automobila – potpuno novi S60.

Ceremoniju predstavljanja započela je voditeljica Volvo marketinga za Hrvatsku Anamarija Hucika koja je mikrofon prepustila novom direktoru Volva za Jugoistočnu Europu – Loicu Claudeu. O trenutnoj situaciji na tržištu automobila instruktivan govor održao je novi voditelj regije za Hrvatsku i Sloveniju Goran Bajić, dok je vrlo informativnu prezentaciju novog Volva S60 zaokružio voditelj Volvo odjela za produkte – Davor Ričković

Novinari su mogli uživati u prizoru atraktivnog novog Volvo modela kojega krase superioran skandinavski dizajn, izvanredno sportsko podvozje te vrhunske tehnologije sigurnosti po kojima je Volvo postao svjetski renomiran brand.

Osim „drskog“ sportskog stava i dizajna te neodoljive elegancije, potpuno novi Volvo S60 opremljen je revolucionarnim City Safety sustavom koji pri niskim brzinama u gradskoj vožnji koči ukoliko otkrije mogućnost sudara. A tu je i prvi takve vrste u svijetu Pedestrian Detection sustav s Full Auto Brake funkcijom – sustav zadužen za otkrivanje pješaka na cesti te njihovo izbjegavanje.”

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar