Domaća premijera Opel Merive u Rijeci

Opel-Meriva

Novi munjin monovolumen, Meriva, hrvatskoj će javnosti po prvi puta biti predstavljen na Riječkom sajmu koji će se održati od 25. do 28. ožujka. Riječ je o automobilu koji je u svojoj klasi najprodavaniji na hrvatskom tržištu.

Sve detalje možete pročitati u objavi za medije.

“Na Riječkom sajmu koji će se održati u periodu od 25.03.2010. do 28.03.2010. u Dvorani Mladosti, Trg Viktora Bubnja 2, Rijeka, biti će premijerno prikazan Opelov novi monovolumen: Opel Meriva.

Novom generacijom Merive Opel nastavlja sa svojom vodećom ulogom u klasi monovolumena, donoseći inovacije kao što su FlexDoor, FlexSpace, FlexRail i FlexFix, istovremeno podižući svestranost na novu razinu, koja dosad nije viđena u ovoj klasi vozila (prema podacima Promocije Plus Opel Meriva je prva u segmentu prodaje monovolumena u Hrvatskoj u prva 2 mjeseca 2010. godine).

Iznutra i izvana nova Meriva progovara Opelovom novom dizajnerskom filozofijom prema kojoj umjetnička skulpturalnost susreće njemačku preciznost i nastavlja korak dalje, unapređujući kvalitetu dosad viđenu kod Insignije i nove Astre. Spuštena linija krova, Opelov prepoznatljivi stil karoserije s elementom oštrice, kao i svjetla za dnevnu vožnju u obliku krila čine svjež i prepoznatljiv identitet nove Merive.”

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar