Hyundai ix35 stigao na naše tržište

Hyundai-ix35

Tucson je bio dobro prihvaćen u Hrvatskoj, a ni ix35 ne bi trebao razočarati. Početna akcijska cijena 151.290 kuna. Najskuplji model stoji 218.918 kuna.

Hyundaijev kompaktni SUV nalazi se u prodaji. Više informacija pročitajte niže, u objavi za medije.

“Novi ix35 nasljednik je modela Tucson, a odlikuje ga novi dizajn, više prostora u interijeru, nova tehnološka dostignuća, te novi snažni i ekološki čisti motori. Također, po razini opremljenosti ix35 apsolutno nadmašuje sve konkurentske automobile. Dostupan je sa tri paketa opreme iWant, iStyle i iMax, a već i početni paket sadrži ABS, ESP, TCS, HAC (Hill Climb Assist) i DAC (Downhill Assist). Hyundai ix35 dostupan je sa benzinskim 2.0 Theta II motorom koji razvija 163 KS, te sa turbo dizelskim 2.0 CRDi VGT motorom snage 184 KS.

Oba motora dolaze u kombinaciji s ručnim mjenjačem (šest stupnjeva za dizel i pet za benzinac), ili automatik (šest stupnjeva za oba motora). Također, oba motora i mjenjača dostupna su u izvedbi sa pogonom na prednje kotače i pogonom na sva četiri kotača. Osim po dizajnu, voznim osobinama i ostalim karakteristikama ix35 je i cjenovno prilagođen HR tržištu, te se nameće kao najpovoljnija kupnja u SUV klasi. Model ix35 razvijen je u Russelsheimu, a proizvodi se u Europi.”

Copyright na fotku ima @pojemario kojem ovom prilikom i zahvaljujemo što nam ju je ustupio. Ako želite vidjeti njegov fotografski rad, www.pojemario.com je adresa.

Vezani članci

Objavljeno pod: Akcije

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (1)

Ostavi komentar | Trackback URL

  1. メンズ ファッション fugazi…

    Hyundai ix35 stigao na naše tržište : Šesta Brzina…

Ostavi komentar