Filip Ude dobio Mazdu 3 na korištenje

Mazda3-Filip_Ude

Lokalni prodavač Mazde koji ima veliki salon u Čakovcu dao je srebrnom olimpijcu i gimnastičaru na jednogodišnje korištenje kompaktni model japanskog proizvođača.

Detalji dostupni u press releaseu.

“Filip je dobio automobil po svom izboru, a izabrao je Mazdu3 Sport s kojom će brže i lakše obavljati svoje obaveze i svakodnevne treninge. Na potpisivanju ugovora su, osim Filipa, bili i Franjo Novak, direktor poduzeća Start d.o.o. i Stevo Tkalčec, predsjednik Gimnastičkog kluba ‘Marijan Zadravec-Macan’.

“Drago nam je što je Filip odabrao Mazdu za svakodnevnu vožnju i radujemo se što smo u prilici surađivati s našim gimnastičarima. Pratimo događanja u sportskom svijetu, ali ne na margini, želimo biti aktivni sudionici koliko je to u našoj moći. Vjerujemo da ćemo s Filipom zajedno putovati do Londona”, izrazio je svoje želje direktor tvrtke Mazda Start Franjo Novak.

“Ovo sponzorstvo omogućit će nam da s nešto manje briga odrađujemo obaveze podređene Londonu 2012. godine. Tvrtka Mazda Start pridružila se našem pobjedničkom timu, a zajedno ćemo sigurno uspješno promovirati sredine iz kojih dolazimo. Ovakve suradnje od velikog su značaja za Klub”, kazao je prilikom potpisivanja ugovora Stevo Tkalčec, predsjednik Kluba.”

Vezani članci

Objavljeno pod: Najnovije

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar