Mini na leasing, Mini na kredit, Mini uz bolju opremu

Mini-Trio

Mini vam je dostupan već za 1.889 kuna mjesečno, uz niske kamate i ostalo potrebno da bi u ovom vremenu kupili novi automobil, poput bogate opreme.

Tomić&CO., zastupnik Minija, pripremila je novu akciju svima koji u ovom vremenu razmišljaju o kupnji luksuznog objekta kao što je Mini. Detalji slijede u PR objavi.

“Za sve obožavatelje Mini je pripremio veliko iznenađenje. Adrenalinska vožnja, chic unutrašnjost i atraktivnost dizajna sada su na dohvat ruke. Jednako uzbudljive i atraktivne su i nove Mini ponude od kojih će svakom obožavatelju zaklecati koljena. Mini One i Mini Cooper stvoreni su kako bi zagolicali maštu bogatom opremom Mini London paketa i atraktivnom cijenom od 146.990 kuna do registracije.

Mini London za 146.990 kn uključuje bogati paket koji sadrži sportski kožni upravljač, multifunkcijske tipke na upravljaču, putno računalo, klima uređaj, 5-Star blaster/spooler naplatke, Chrome Line uređenje, podesiva sjedala vozača i suvozača, paket svjetala, naslon za ruku i mnogo više.Mini stiže u posebnoj novoj ponudi financiranja putem leasinga uz kamatnu stopu već od 3,99%. Ona omogućuje plaćanje automobila u tri obroka.

Prvi obrok uplaćuje se prije same isporuke automobila i iznosi trećinu iznosa financiranja, druga trećina se uplaćuje nakon 12 mjeseci, a zadnja trećina uplaćuje se nakon 24 mjeseca.  Ako Vašim financijskim planovima više odgovara standardna obročna otplata, Mini i za to ima izvanredno rješenje: Mini London modeli za 1.899 kuna mjesečno.”

Vezani članci

Objavljeno pod: Akcije

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (2)

Ostavi komentar | Trackback URL

  1. Kredit says:

    Koliki bi bili uvjeti za kredit za ovaj Mini na slici?

  2. Goran Vuzem says:

    Nemamo pojma. Pitajte kod Tomića, oni ga prodaju. :)

Ostavi komentar