Kenwood izbacio novi radio, na njemu nema delfina

Sve je to lijepo, ali bez delfina jednostavno izgleda pusto

Sve je to lijepo, ali bez delfina jednostavno izgleda pusto

Iako smo mislili da je dolaskom jeftinih ugradbenih jedinica aftermarket auto radio umro, iz Kenwooda nas demantiraju. I to svojom objavom u kojoj piše svašta o njihovom navodno divnom uređaju. Zaintrigiralo nas je to što se na njega može priključiti iPhone i mnoštvo drugih gadgeta.

Međutim, rastužili smo se kad smo shvatili da smo u traumama svog mozga blokirali jednu strašnu činjenicu – Kenwood više ne stavlja delfine na svoje uređaje. Je li to samo dio našeg kolektivnog sjećanja ovdje, ili su vremena kad je Kenwood na displaye svojih uređaja stavljao delfine bila bolja?

Nije ni bitno, delfina više nema, a o ovom modernom Kenwoodovom uređaju možete pročitati u objavi za medije. Ili nam možete poslati fotku nekog starog Kenwooda s delfinima, da se malo prisjetimo kako je to izgledalo. Svemoćni Google nam nije bio od pomoći.

“Još jedan produkt Kenwood-ove teorije „povezati možemo baš sve“, ovih dana dolazi na naše tržište. Potpuno novi KDC-4547U nudi širok niz mogućnosti spajanja, čime postavlja nove standarde u svojoj klasi. Opremljen je iPod priključkom koji omogućuje spajanje svih do sada poznatih iPod reproduktora, poput Nano G5, ili Touch i Classic G2 koji se mogu spojiti pomoću originalnog kabela. Nadalje, preko iPod ulaza na ovu moćnu Kenwood-ovu novotariju možete priključiti i iPhone te najnoviji iPhone 3G/GS uređaj.

Uz sve navedeno, na prednjoj strani nalazi se osvijetljen USB ulaz koji je kompatibilan sa svim trenutno poznatim medijima za pohranu podataka, od USB memorija do prijenosnih tvrdih diskova. KDC-4547U ulazne audio signale obrađuje bez obzira da li su u AAC, MP-3 ili WMA formatu, uz prikazivanje TAG informacija na 13-segmentnom zaslonu. AUX cinch ulaz (3,5 mm) koji se nalazi ispod USB ulaza nudi mogućost reprodukcije preko priključenih Audio reproduktora i drugih uređaja sa izlazom za slušalice.

Rukovanje je jednostavno i iznimno intuitivno zahvaljujući novom načinu interakcije sa korisnikom ali i strukturi funkcija te velikom multi-funkcionalnom gumbu. Aktiviranjem funkcije za traženje glazbe pokrećete brzo i prikladno pretraživanje popisa za reprodukciju na vanjskim medijima za pohranu podataka. Dodatna Apple funkcija “Alphabet & Skip-Search” omogućuje brz pristup svakom naslovu velikih baza podataka u Apple sustavima za reprodukciju; nova prednost za vlasnike iPod uređaja. Nova funkcija ‘My Playlist’ omogućuje korisnicima izradu vlastitih popisa sa do 10 zapisa s iPod uređaja. Ovaj uređaj pohranjuje popise za reprodukciju; reprodukcija započinje trenutno pritiskom na tipku.

Vrhunska kvaliteta zvuka zajamčena je upotrebom niza visokokvalitetnih komponenti za obradu zvuka u ovom novom KDC-4547U, poput 24-bitnog D/A pretvarača, snažnog i dinamičnog 4 x 50 W MOS FET pojačala te tehnologije „Supreme“. Ova Kenwood funkcija na inteligentan način poboljšava visoko komprimirane audio podatke. Osobno podešavanje zvuka omogućeno je zahvaljujući Bass Boost funkciji kao i „System – Q“ equalizeru. U slučaju potrebe za vanjskim pojačalom, Kenwood KDC-4547U nudi izlaz za predpojačalo (2 V) sa tri različita frekvencijska filtra što omogućuje upotrebu dodatnog pojačala na čitavom opsegu kao i priključivanje subwoofera.

Funkcije i tehnički podaci:
CD radio prijamnik, 24-bitni D/A konverter, AAC/MP3/WMA-dekoderi, CD-text, TAG-informacije, 13-segmentni FL zaslon, RDS Tuner, mogućnost pohrane 24 radio stanice, 4 x 50 W MOS FET pojačalo snage, digitalni iPod priključak kompatibilan sa svim trenutno poznatim iPod reproduktorima, iPhone i iPhone 3G/GS kompatibilnost, osvijetljeni prednji USB ulaz (zaštićen poklopcem), AUX ulaz (3,5 mm cinch), izlaz za predpojačalo (upravljanje pomoću sklopke, stražnji / sub, 2,0 V) niskopojasni filter s tri položaja, dvostruka bass boost funkcija za pojačanje basa, System Q, Supreme, višefunkcijski gumb za rukovanje, funkcija „music search“ za traženje glazbe, funkcija ‘alphabet & skip-search’, mogućnost upotrebe daljinskog (IR) upravljanja kao i daljinskog upravljača za upravljač automobila (dodatna opcija), osvjetljenje tipaka u dvije boje: plava ili bijela. Uređaj stiže na sva Kenwood ovlaštena prodajna mjesta diljem RH.”


Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar