Oldtimeri u Ozlju

Old_School_desant_Ozalj

Susret oldtimera u Ozlju održava se ove subote. Ove godine oekuje se još više automobila, prošle ih je godine bilo 120, niti jedan friško iz prodajnog salona. Time se ponose organizatori.

Mi na Šestoj Brzini jako volimo stare aute. Smatramo da, za razliku od velikog broja novih automobila, stari auti imaju dušu. Stoga vas pozivamo da se pridružite ekipici koja voli svoje stare aute, te ih ponosno pokazuje ostalim sudionicima u prometu. Njihova objava za medije slijedi.

“Nakon „5. Desanta na Zagreb“ na kojem je prošle godine prisustvovalo 120 starih automobila i motora iz velikog broja auto klubova na redu je još veća i duža kolona koji će kao cilj po treći puta imati grad Ozalj. U subotu, 24. travnja 2010. u 11 sati s parkirališta na Prisavlju kod “Kockice” preko 100 oldtimera u zajedničkoj akciji nazvanoj ‘Old school desant na Ozalj’ krenuti će starom cestom prema povijesnom gradiću Ozlju.

Sudjelovati će veliki broj klubova: Buba klub Zagreb, Citroen klub Croatia, Mini klub Zagreb, Stari kotači, OTK „Zagreb“, Vespa klub Croatia, MZ klub, OTK Varaždin i Old School Forum te veliki broj individualaca iz zemlje i inozemstva. Animacija susreta odvija se virtualnim putem preko 15 tematskih „old“ auto –moto foruma. Nema kotizacije te drugih tehničkih ograničenja koja su inače prisutna na susretima ovakve vrste.

Susret je zamišljen kao dvodnevan i uključuje kampiranje na obali rijeke Kupe ispod dvorca „Stari grad” te razgledavanje „Munjare” stare hidrocentrale iz 1908. godine. Kao interesantan događaj unutar susreta izdvajamo nedjeljnu utrku starih bicikala te raid ozaljskom okolicom. Postanite i vi dio veselog i šarenog „Old school“ putujućeg cirkusa i provedite interesantan vikend u Ozlju.”

Informacije možete pronaći i na www.oldschoolhr.com te www.citroenclub.hr adresama. Dečki su ostavili i kontakte ako je netko zainteresiran – Tin je na 099/2290-161, Sven podiže slušalicu kad zazvoni: 091/8988-818, a hotline za Domagoja je 095/815-5707. Rufnite ih an i uživajte u oktanskoj prošlosti s njima.

Vezani članci

Objavljeno pod: Piaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar