Audi A1 aplikacija za iPhone i iPod besplatna, za razliku od auta

Audi-A1-iPhone-aplikacija

Audi je s modelom A1 opako zakoračio na internet. Veliki broj igara, sajtova, Facebook i Twitter profili, ove i one. Sve s ciljem pronalaženja mladih koji žele nešto s četiri prstena na nosu.

Sama aplikacija je besplatna, a dok za Audi A1 2010 cijena još nije poznata. Jedino se zna da model imena Audi A1 quattro neće postojati. Audi je odlučio da će ovaj automobil dolaziti samo s prednjim pogonom. Isto tako, za razliku od aplikacije, Audi je najavio da Audi A1 neće biti besplatan. Ako vas zanima nešto o aplikaciji, niže je press release.

“Slušanje glazbe u automobilu nije novost, ali vožnja automobila u pjesmi zasigurno jest. iPhone aplikacija napravljena posebno za novi Audi A1 to omogućava: Igrači upravljaju vozilom A1 kroz svijet koji pulsira u ritmu glazbe. Moguće je odabrati devet različitih rock pjesama. Igrica “Audi A1 Beat Driver” za iPhone i iPod Touch može se besplatno preuzeti u trgovini aplikacija App Store od danas.

Cilj igrice je sakupljanje predmeta i izbjegavanje prepreka u vožnji. Bonus simboli omogućuju prikupljanje većeg broja bodova. Razine variraju ovisno o pjesmi, s grupama poput Torpedo, La Roux, The Rakes i Lo-Fi-Fnk koji su osigurali glazbu. Najmanjim Audi vozilom ikad napravljenim s lakoćom se upravlja dodirivanjem zaslona na iPhone ili iPod Touch uređaju.

Uz igricu koja će od danas biti dostupna putem trgovine App Store, popis najboljih rezultata na međunarodnoj razini za najboljeg vozača “Audi A1 Beat Driver” je nešto što morate imati. Rekorde možete slati prijateljima ili ih objavljivati na Facebook-u ili Twitter-u. Izbornik sadrži i opciju pretplate na bilten s najnovijim vijestima i informacija o novom vozilu Audi A1.

Popis pjesama za igricu “Audi A1 Beat Driver”: Torpedo “Accelerate”, Tommy Sparks “I’m A Rope”, The Music “Strength In Numbers”, White Lies “Farewell To The Fairground”, Metric “Gold Guns Girls”, The Rakes “1989”, La Roux “Bulletproof”, The Fall “Digital Age” i “Want U” od Lo-Fi-Fnka.”

Vezani članci

Objavljeno pod: Piaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar