Zbog erupcije vulkana račun za taksi od 4600 funta

taxi-meter-fare-barcelona

Taksist u posjedu Hyundaija i800 otišao je iz Engleske u Barcelonu kako bi spasio turiste zapele na Pirinejima zbog erupcije vulkana Eyjafallajökull.

Garry Smith iz Northamptona prošli je utorak u 9:30 dobio poziv da dođe u Barcelonu po četvero turista koji su se morali vratiti u Englesku. Kad je, zajedno sa svojim sinom kojeg je uzeo kao drugog vozača Hyundaija i800 sa 8 sjedala, stigao po turiste, pridružilo im se još dvoje putnika. Njih osmero pri povratku su stajali samo kako bi zadovoljili zov prirode, promjenili vozača ili točili gorivo.

Nakon što je kombi ukupno prošao nešto više od 4000 kilometara, putnici su prošli četvrtak ujutro bili na odredištu, s time da ih je čekalo podmirivanje računa. Prema taksimetru, on je iznosio 4600 funta i pet penija. No, Smith svojm putnicima nije naplatio toliko, već unaprijed dogovorenu svotu od 1850 funta. ‘Bilo bi nepošteno od mene da sam im naplatio prema taksimetru kad smo imali prethodni dogovor.’, izjavio je Garry Smith. Živio gospodin Smith.

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijeRučna

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (1)

Ostavi komentar | Trackback URL

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Sesta Brzina. Sesta Brzina said: Kad je žurba, ne pita se za pare. :) Zbog erupcije vulkana račun za taksi od 4600 funta. http://bit.ly/9SUeGV [...]

Ostavi komentar