Citroen DS3 novi je auto Nine Badrić

Nina Badrić sprema se odvesti svoj Citroen DS3. Jedino joj nedostaje ključ.

Nina Badrić sprema se odvesti svoj Citroen DS3. Jedino joj nedostaje ključ.

Citroen Hrvatska nastavlja suradnju s Ninom Badrić, koja će odsad voziti model DS3. Inače, popularna pjevačica već dugi niz godina vozi sponzorske automobile.

Ukoliko dobro pamtimo, prvi joj je bio još Renault Megane prve generacije u kabrio izvedbi, a od novijih automobila vozila je BMW Serije 1 i Fiat 500. Svoj Citroen DS3 Nina Badrić dobila je na korištenje od tvrtke Citroen Hrvatska, a iako je riječ o personaliziranom primjerku, nije ni približno toliko jednistven kao Citroen DS3 kojeg je preradio Yves Saint Laurent. Inače, početna cijena Citroena DS3 iznosi 108.900 kuna. Više podataka o suradnji Nine Badrić i Citroena Hrvatska možete naći u press releaseu kojeg prenosimo u cjelosti.

“Nakon CITROËN C-Crossera, koji je Nini Badrić uručen prošle godine, Nina i tvrtka CITROËN Hrvatska d.o.o. nastavljaju zajedničku avanturu, ali ovaj put s novim modelom, CITROËN DS3. O prvom modelu DS linije se već puno piše jer je svojim dinamičnim linijama i zavodljivim stilom odlučno pristupio hrvatskom tržištu 1. travnja ove godine.

Kako bi se kvalitetno pripremila za ljetne nastupe i predstojeće aktivnosti, Nina je početkom svibnja 2010. obišla prodajni salon CITROËN Savska, te odabrala i naručila DS3 koji najviše odgovara njenom karakteru i ukusu. Prilikom odabira, Nini su ponuđene bezgranične mogućnosti personalizacije: 38 boja karoserije i krova, 12 modela jednobojnih ili dvobojnih 16” ili 17” naplataka te paleta ukrasnih paketa koji omogućuju personalizaciju kućišta retrovizora, ručice mjenjača i otvora za zrak. Nina je svoj DS3 odabrala u crvenoj Aden boji s bijelim Opale krovom i naplatcima od lagane legure 17” Bellone u sjajno bijeloj boji. U ovoj izvedbi dolazi i jedno zanimljivo stilsko rješenje: središnji dio kotača je u boji karoserije.

Od moguće tri razine opreme (Chic, So Chic i Sport Chic), Nina je odabrala Sport Chic izvedbu koja u serijskoj opremi sadrži sportska sjedala, 6 zračnih jastuka, dodatne prednje i stražnje tepihe, osvježivač prostora, automatski klima uređaj, sportski spojler, LED dnevna svjetla, audio uređaj Hifi Light, USB Box i Blue Tooth opremu. Nudeći modernu viziju užitka u vožnji, DS3 je dostupan u 3 motorizacije, VTi 95 i 120 KS i THP 150 KS. Ninin izbor pao je na temperamentni THP 150 koji jamči vrhunske performanse i jedinstven osjećaj u vožnji uz potpunu bezbrižnost.

Od ponuđenih presvlaka za sjedala, od kojih je nekoliko od kože, Nina se odlučila za Paket Select Kožu Mistral koji sadrži sportska sjedala od perforirane kože u crnoj boji, sjedalo suvozača podesivo po visini, grijanje prednjih sjedala, ručicu mjenjača i ručnu kočnicu od kože. DS3 je dragocjen jer je jedinstven. Vanjski izgled u potpunosti osvaja, a na svoj DS3, Nina je još odlučila dodati  vanjske kromirane retrovizore. Šarm je adut novog DS3, a Nina će uz svog novog ljubimca zasigurno ostaviti trag u vremenu, živjeti sadašnji trenutak i stvoriti svoj jedinstven, anti retro stil.”

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar