TomTom savladao Silu, zaposlio Darht Vadera

Tom_Tom-Darth_Vader

Proizvođač prijenosnih navigacijskih uređaja TomTom omogućio je svojim korisnicima da na njih downloadaju glasove likova iz Ratova zvijezda. Prvi je na redu Darth Vader, u lipnju stiže robot C-3PO.

Seriju će nastaviti Yoda u srpnju, a Han Solo stiže u kolovozu. Osim glasova, biti će dostupne i fraze iz popularne SF sage, kao što su: ‘Držite se lijevo, mračne strane’, ali i ‘Za 200 metara stižete na odredište, Sila je u vama jaka, no još niste Yedi.’ Naravno, na engleskom jeziku. Cijena ovog zadovoljstva vlasnike će stajati 7.95 funta u Velikoj Britaniji. Hrvatske nema na službenim stranicama TomTom-a, te ne znamo kako si priuštiti ovo zadovoljstvo za vašu prijenosnu navigaciju i učiniti svaku vožnju boljom.

Jedino što znamo jest da bi ovaj glas savršeno pristajao uz jedan od mat crnih automobila koje Darth Vader koristi kad odmara na našem planetu. Osim videa koji pokazuje kako nije dobro naljutiti Darth Vadera kad snima reklamu, čak i ako radite za TomTom, sve dodatne informacije možete vidjeti na posebnom sajtu napravljenom za tu priliku, a na raspolaganju vam je i igra.

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijeRučna

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (1)

Ostavi komentar | Trackback URL

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Luka Sučić, Sesta Brzina and Pjer Orlic, Pjer Orlic. Pjer Orlic said: RT @SestaBrzina: Imamo i članak o Darth Vaderovoj gaži za TomTom, ako nekog zanima više. http://bit.ly/anno9x [...]

Ostavi komentar