Citroen sponzorira surfere koji surfaju na svoj način

Citroen-DS3

Citroen je odlučio sponzorirati najtecanje za koje nismo čuli, ali nam se čini zanimljivo. Radi se o surfanju, ali na kraju neobičan način. Više informacija možete pročitati u objavi za medije.

“Danas će se održat će prvi SUPer Surfers City Challenge Zagreb, jedno od zanimljivijih natjecanja koje je Zagreb mogao vidjeti u proteklih par godina. 25 natjecatelja trčat će s 3 metra dugim daskama kroz grad, voziti se tramvajem i na kraju veslati Jarunom na istima! CITROËN je dugogodišnji partner Surfmanie, organizatora eventa.

Start utrke je u subotu 08.05. točno u 12.00 iz City Centra One, od kuda natjecatelji s daskom u ruci kreću u izazov putovanja kroz grad, pješice i tramvajem. Utrka se nakon toga nastavlja na Jarunu s 4,7 km dugom SUP veslačkom utrkom na Malom Jarunskom jezeru gdje će biti izložen novi CITROËN DS3.

Stand Up Paddle Surf je inače sport koji je osvojio svijet. Radi se o uspravnom veslanju na surf dasci. Taj sport je doživio pravi boom širom svijeta u zadnje četiri godine jer je postao masovno prihvaćen od strane šire publike. Zašto je SUP toliko interesantan? To je surfanje koje se s veslom može prakticirati kako na valovima tako i na mirnoj vodi. Surferi ga vole jer im omogućava održavanje kondicije, dok kruzaju na pravim surf daskama po moru, rijeci ili jezeru. Širokoj publici je interesantan jer se radi ipak o najlakšem obliku surfanja.

Uzevši sve to u obzir, nije slučajno da je ovaj sport u samo četiri godine okupio veliki broj poklonika, od dama do macho muškaraca, i postao omiljeni sport poznatih i slavnih poput Julije Roberts, Sandre Bullock, Kate Hudson, Jennifer Aniston, Pierce Brosnan, Matthew McConaughey, Lance Armstrong i mnogih drugih.”

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar