Integra Dundović nagrađena među 2600 dilera Toyote

Toyota-Osijek-Integra_Dundovic

Toyotin diler u Osijeku, Integra Dundović, je među 41 nagrađenom tvrtkom na ovogodišnjem ocjenjivanju zadovoljstva stranaka.

Integra Dundović očito je pokazala ostalima iz Toyota Hrvatska mreže kako se posluje, jer se nalazi među samom kremom dilera Toyote u Europi. Naime, Integra Dundović je dobila nagradu u konkurenciji od čak 2600 europskih ovlaštenih partnera Toyote.

Više o ovom uspjehu možete pročitati u objavi za medije, a mi se pridružujemo čestitkama, s obzirom da je riječ o nagradi koja govori kako su kupci ove tvrtke koja prodaje Toyote u Osijeku – zadovoljni.

“Toyota Motor Europe (TME) objavila je pobjednike europske nagrade zadovoljstva stranaka „Ichiban 2010“ u sklopu ceremonije održane 6.svibnja 2010. u ekskluzivnom Toyotinom salonu Le Rendez-Vous u Parizu na Champs Elysees. Ukupno 41 nagrada dodijeljena je ovlaštenim partnerima sa 31 tržišta za postizanje izvanrednog rezultata u zadovoljstvu stranaka u prodaji i servisu.

Oko 2.600 europskih ovlaštenih partnera su procijenjeni na temelju postignutih rezultata u zadovoljstvu stranaka. Temeljem vrlo zahtjevnih kriterija za odabir, pobjednici  nude vrhunske performanse s ciljem da se premaše očekivanja kupaca. Držeći govor na ceremoniji, Tadashi Arashima, glavni izvršni direktor i predsjednik tvrtke Toyota Motor Europe (TME) je rekao: ‘Kupac je uvijek na prvom mjestu i to je temelj Toyotine filozofije. Svaki član našeg tima diljem Europe trudi se napraviti sve najbolje za stranku te u potpunosti biti predan kako bi ostvarili najbolji mogući rezultat u  zadovoljstvu stranaka.’

Iz Hrvatske je, tvrtki Integra Dundović iz Osijeka, uručeno priznanje za iznimne rezultate postignute u zadovoljstvu stranaka, kako u prodaji tako i u servisu.  Od kako je godišnja nagrada za zadovoljstvo stranaka tvrtke Toyota Motor Europe – Ichiban – krenula prije četiri godine, rezultati ukupnog zadovoljstva stranaka na Toyota tržištima porasli su za 19% u prodaji i 13% u servisu.  “Ichiban” je japanska riječ posuđena iz fraze “Okyakusama Ichiban” što znači “Kupac je na prvom mjestu”. “Ichiban” znači prvi ili broj jedan.”

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar