Prvih 10 Peugeota RCZ stiže u lipnju, prodaja počinje u rujnu

Peugeot-RCZ-BY-HR-01

Peugeot RCZ, francuski odgovor, da ne kažemo kopija, na Audi TT, stići će na naše tržište u lipnju. Doduše samo prvih deset primjeraka, koji će biti numerirani i bogato opremljeni.

Početak redovne prodaje zakazan je za rujan, a Yearling edicija dobila je ime po konjima. Samo informacija da je 10 lavova nazvano po konjima dostupno za 222.222 kune, a više u objavi za medije.
“On je više od utjelovljenja konceptnog automobila, jer RCZ obilježava novi početak u Peugeotovoj orijentaciji prema automobilima za užitak, a usto je prvi kojeg ne označava broj s nulom u sredini, što je novi okret novom identitetu marke Peugeot. Izražajan i inovativan, s ekskluzivnom unutrašnjosti, dinamičnim i okolišu nastrojenim motorima i užitku vožnje, vrhunac je duge tradicije Peugeota i obećava više emocija nego ikad.

RCZ je sportski 2+2 kupe, dizajniran da bude ekskluzivan, poseban i drukčiji. Njegovo ime simbolizira odmak od dosadašnjih Peugeota. Na nosu ima drukčijeg Lava, prepoznatljivi znak Peugeota kroz dva stoljeća. RCZ je namijenjen modernom kupcu, zahtjevnom, koji ne želi voziti djelić gomile običnih automobila na cesti.

Kao takav, RCZ je prvi ekskluzivni automobil iz Peugeota i bit će popraćen s još njih u budućnosti. On je glasnik još veće kvalitete izrade i još većeg užitka u vožnji, posjedovanju i gledanju u automobil jer je dizajn zamahnuo novim smjernicama.

Kako bi obilježio dolazak novog modela, Peugeot je za hrvatsko tržište pripremio posebnu ediciju modela RCZ, limitiranu na svega 10 primjeraka. Peugeot RCZ Black Yearling po posebnoj cijeni od 222.222 kuna bit će dostupan u lipnju, 3 mjeseca prije službene premijere u Hrvatskoj, za uski krug sretnika. On jamči ekskluzivnost, jer njih deset po posebnoj će cijeni dobiti potpuno opremljeni ekskluzivni RCZ prije svih ostalih kupaca. Svaki će model biti numeriran pločicom na boku vozila na kojoj je ime serije i redni broj. Svih deset primjeraka dolazi u crnoj boji. Pet ih ima crnu kožnu unutrašnjost, a ostalih pet sivu.

Ljepota, snaga, ekskluzivnost. Zahvaljujući Turbomotoru od 1,6 litara obujma, RCZ daje sportski nastrojenih 156 KS i 240 Nm, nisku potrošnju i vrsnu uglađenost u vožnji. Motor ispunjava Euro 5 normu, i ima šesterobrzinski ručni mjenjač i izbacuje samo 155 grama CO2 po kilometru. Vrhunska oprema jednostavno ne ostavlja opciju za dodatnu narudžbu, jer RCZ Black Yearling Limited Edition dolazi sa bogatim paketom opreme, koja uključuje automatski dvozonski klima uređaj, sportska sjedala presvučena kožom, Xenon farove i parkirne senzore sprijeda i straga, tako da ne ostavlja izbor dodatnih opcija.

Ime Yearling dolazi iz konjskih utrka – tim se imenom naziva mladi pastuh koji će se natjecati po prvi puta i koji pretendira za šampiona. On je najbolji mladi izazivač. Kako su svi u crnoj boji, Peugeot je ovu posebnu desetoricu nazvao Black Yearling. Ova posebna serija može se odmah naručiti kod Peugeotovih koncesionara. Više informacija o ovoj posebnoj seriji možete naći i na blackyearling.peugeot.hr”

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar