Akcija za Nissan Qashqai Urban i Nissan Qashqai+2 Urban

Nissan-Qashqai

Popularni crossover u izvedbama Qashqai Urban i Qashqai+2 Urban Nissan Hrvatska kupcima nudi u limitiranoj seriji za 11.500 kuna.

Pretpostavljamo da imenom paketa opreme žele poručiti seljačinama da se drže dalje od njihovih salona. A opet, tko danas pita kakav je kupac ako ima novaca… Kao i uvijek, sve informacije možete pročitati u objavi za medije.

“Nissan je za kupce Qashqaija i Qashqaija +2 pripremio novu, vrhunski opremljenu limitiranu seriju Urban koja se nudi po iznimno povoljnoj cijeni, osiguravajući kupcima Qashqaija uštedu od 11.500 kn. Nissan Qashqai Urban  dolazi s bogatim paketom opreme koji uključuje ESP, ABS, 6 zračnih jastuka, klima uređaj, parkirne senzore, tempomat, radio s CD-om, Bluetooth, servo upravljač podesiv po visini i dubini, električno otvaranje prednjih i stražnjih stakala, električne vanjske retrovizore te aluminijske naplatke od 16“, a može se dobiti po cijeni od 139.000 kuna za benzinski motor 1.6  te po cijeni od  155.000 kuna za dizelski 1.5 dCi motor.

Nissan Qashqai+2 Urban, koji osim navedene opreme u  seriji uključuje još i panoramski sunčani krov, krovne nosače,  zatamnjena stražnja stakla te treći red sjedala, može se dobiti po cijeni od 155.000 kuna za benzinski motor 1.6  te po cijeni od  171.000 kuna za dizelski 1.5 dCi motor. Ponuda vrijedi za prvih 100 kupaca i traje do isteka zaliha.”

Vezani članci

Objavljeno pod: AkcijeNajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar