Novi broj 4×4&SUV Magazina na kioscima

4x4-magazin-08-cover-mali_1

Na kioske je stigao novi, osmi broj lifestyle magazina za ljubitelje terenskih vozila SUV-ova i crossovera.

Već sama naslovna stranica govori o glavnom testu, u kojem je detaljno analiziran novi Hyundaijev mali terenac ix35. Osim njega, novinari 4×4&SUV Magazina testirali su Ford Kugu s paketom opreme Individual, Jeep Cherokee, Škodu Jeti, Daciju Sandero Stepway i Lexus RX450h. Bez obzira na globalnu krizu, izgleda kao da nikad nije bilo toliko novih vozila na tržištu.

4x4-magazin-08-cover-mali_2

Tako su reporteri magazina nazočili prezentacijama novog Volkswagen Touarega, Nissana Qashqaija, Dacije Duster i Ford Rangera. Rubrika 4×4 svijet donosi i aktualnosti iz svijeta 4×4 i SUV vozila poput redizajniranog i ponovno motoriziranog Audija Q7, Nissan Patrola, BMW-a X5 Sport, Fiata Sedici, Porsche Cayennea i Kije Sportage.

Ljubitelje tehnike svakako će veseliti tema o sustavu selektivne katalitičke redukcije (SCR) u Mazdi CX-7. Ono što manje veseli vlasnike terenaca koji vole ušminkati svog ljubimca je zabrana popularnih bullbarova od strane EU, te je tome posvećena tema broja. Naravno, kao i inače, tu je i dio predviđen za prave off-roadere, odnosno sve vijesti s njihove scene, te predstavljanje jednog križanca Land Rovera Defendera 90 i Discoverya prerađenog za off-road.

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar