Toyota RAV4 Urban na akciji od 169.000 kuna

Toyota-RAV4-2008

Toyota Hrvatska pokrenula je prodajnu akciju za svoj SUV RAV4 s Urban paketom opreme. Kako je redizajnirana Toyota RAV4 već na tržištu, riječ je o akciji za modele prije redizajna.

Zanimljivo, ali još jedan Urban među SUV-ovima, kao i kod Nissan Qashqaija. Očito je da se danas SUV ne može prodati ako nije urban. Više detalja pročitajte u PR objavi.

“Četvrta generacija RAV4 pruža primamljiv i dinamičan izgled tehnološke savršenosti među cestovnim terencima. Opremljen je snažnim, štedljivim i čistim motorima s tehnologijom „Toyota Optimal Drive“. Motori RAV4 su lakši, kompaktniji, tiši i učinkovitiji. Omogućavaju iznimno nisku potrošnju goriva i nisku emisiju CO2, vodeću u SUV segmentu, te pružaju beskompromisan užitak u vožnji. RAV4 odlikuje se ergonomsko dizajniranim interijerom i „Active Drive System“ sustavom, koji pruža bolji nadzor nad vozilom.

ToyotaRAV4 Urban Edition po akcijskoj cijeni već od 169.000 kn nudi: snažan i ekološki benzinski motor od 158 KS, 4×2 pogon, kombiniranu potrošnju od 7,4 l/100 km, 6-brzinski ručni mjenjač, bogato opremljenu opremu Urban Edition, metalik boju te3 godine jamstva i Eurocare assistance. U ponudi je i Style pack po promotivnoj cijeni uz uštedu do 3.000 kn! Broj vozila je ograničen na zalihu vozila i odnosi se na prošlu generaciju RAV4 modela. Požurite u vaš najbliži ovlašteni Toyota prodajni salon.”

Vezani članci

Objavljeno pod: AkcijeNajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (2)

Ostavi komentar | Trackback URL

  1. branko hrehor says:

    a da li ima papučicu gasa , staru ili novu hehehe ili je na potezanje kao nekada kod MZ ili ČZ

  2. Goran Vuzem says:

    Da, pitanje je da li je gas na sajlu ili automatski. :)

Ostavi komentar