Citroen C3 na Adriatic, C4 na Gold akciji

Citroen_C3_Adriatic

Citroen Hrvatska pripremio je još jednu u nizu svojih akcija. Ovaj put na akciji su Citroen C3 i Citroen C4. Citroen C3 Visiodrive dostupan je u Adriatic izvedbi, dok je C4 dostupan na Gold akciji.

Više o Citroenu C3 Adriatic možete pročitati u objavi za medije: “Citroën C3 Adriatic ima bogatu serijsku opremu koja sadrži ABS + AFU, 6 zračnih jastuka, električni paket, klima uređaj, putno računalo, radio CD MP3, svjetla za maglu, kožni upravljač, limitator i regulator brzine i metalik boju. Citroën C3 Adriatic je dostupan s motorom 1.4i 75 KS po cijeni od 85.900 Kn, uz isporuku odmah.
Ukoliko se kupac odluči za vjetrobransko staklo Zenith, koje pruža jedinstven doživljaj u vožnji, C3 Adriatic je dostupan po cijeni od 88.900 Kn, a ukoliko se odluči uz to za paket City koji uključuje pomoć pri parkiranju straga, vanjske grijane i preklopive retrovizore i električne podizače straga te aluminijske naplatke od lagane legure 16’’, cijena iznosi 89.900 Kn.”

Citroen_C4_Gold

Više o Gold ediciji Citroena C4, koji će iduće godine dobiti nasljednika možete pročitati niže: “Citroën lansira specijalnu seriju Citroën C4 Gold Edition koja je dostupna na hrvatskom tržištu na limuzinskoj izvedbi modela Citroën C4. Uz bogatu serijsku opremu koja sadrži ABS + AFU, električni paket, automatski klima uređaj, putno računalo, radio CD MP3, svjetla za maglu, regulator i limitator brzine, zračne jastuke za vozača i suvozača, naplatke od lagane legure 16’’ i metalik boju, ova specijalna serija je dostupna već od 89.900 Kn s motorom 1.4i 16V 90 KS. Citroën C4 Gold Edition je također dostupan sa istom opremom i  motorom 1.6 HDi 92 KS po cijeni od 101.900 Kn.”

Vezani članci

Objavljeno pod: AkcijeNajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar