Gola i zalivena plavom bojom u svrhu promocije Honde CR-Z

Honda-CR_Z-guerilla_marketin

Nažalost slika gole umjetnice nije nam formatom odgovarala za glavnu fotografiju uz ovaj članak. Ali imamo je niže u galeriji, slobodno pogledajte, svi znamo da niste došli ovdje čitati o Hondi CR-Z.

Prodati novi auto sve je teže. Korporacije su čule za tamo neki “Facebook” ili, još gore, nekakav “Twitter”, pa su i one krenule tamo vidjeti što ima. Honda je krenula promovirati CR-Z.

Projekt liveeverylitre.com trebao bi biti nešto cool, i korespondirati sa svima nama koji informacije primamo na Facebooku, Twitteru i pojedinim blogovima. Ustvari je samo još jedan način promocije Honde CR-Z. U sklopu njega Agent(ica) Lynch skinula se gola i polila plavom bojom u Parizu, te trabunjala nešto o burleski i sličnim umjetničkim formama koje nikog ne zanimaju.

Nemamo pojma kakve to veze ima s Hondom CR-Z, osim što se žena na svoj mali performans dovezla u Hondi CR-Z. Nama je osobno najviše zabavan kraj videa. Na 1:48 jasno se vidi njen vozač, stariji gospodin koji u meniju navigacije pod Point of interest (Točka interesa) sigurno traži: “Mjesto gdje se mogu nesmetano zabavljati s putnicom.”

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijeRučna

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar