Volkswagen je sav moderan, dostupan i na iPadu

VW_iPad

Volkswagen smatra kako svojim obožavateljima mora ponuditi još jedan komunikacijski kanal, pa je tako napravio svoj magazin za supercool napravu by Apple – iPad.

Magazin je besplatan, a dostupan je na pet jezika. Ako vas zanima više, više donosimo u objavi za medije.

“Volkswagen je kao prvi proizvođač automobila razvio digitalni magazin za kupce u obliku specijalne aplikacije za iPad. Inovativni digitalni proizvod naziva DAS. pojavit će se u vrijeme uvođenja novog Appleovog proizvoda u Europi. Naziv je kratica za «Digital Automotive Space». Magazin će se objavljivati kvartalno na pet jezika i bit će raspoloživ u cijeloj Europi.

«DAS. je važan čimbenik u digitalnoj Volkswagenovoj marketinškoj strategiji, koji omogućuje interaktivni dijalog s našim kupcima. Naš je cilj prenijeti fascinaciju marke i njenih proizvoda u novoj digitalnoj dimenziji i omogućiti njen doživljaj u cijelom svijetu», rekao je Luca de Meo, voditelj marketinga marke Volkswagen u vezi s uvođenjem iPad aplikacije.

Aplikacija razvijena specijalno za iPad prebacuje korisnika u ulogu aktera koji pojedine teme magazina uz pomoć funkcija poznatih još od iPhonea može doživjeti u novoj virtualnoj realnosti.

U pet rubrika iznose se priče iz Volkswagenovog svijeta. Pritom Volkswagen uvelike koristi digitalne mogućnosti iPada. Tako korisnik zahvaljujući ponuđenim pregledima u 360 stupnjeva stječe realističan dojam tehničkih značajki Volkswagen Touarega, primjerice u area view modusu.

DAS. će se krajem lipnja pojaviti i u internetskoj verziji. Sadržaji će se tada moći integrirati i u socijalne mreže kao primjerice u Facebook.”

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar