Lexus LF-A rasprodan, vjerojatno zato jer dobro razbija čaše

Lexus_LF_A

Lexus LF-A je rasprodan. Svi vi koji ste htjeli otići u banku i pitati za kreditnu liniju – smola. Nema više. Cijena od 543.000 eura u EU nije spriječila bogate i pametne da kupe koji primjerak.

Toyota nije objavila koliko je automobila otišlo u koji kutak planete, ali je sigurno da je svaki kupac limitirane serije od 500 primjeraka već u plusu, ovakvim automobilima vrijednost pada, a ne raste.

Možda je jedan od razloga činjenica da buka iz njegova ispuha u kontroliranim uvjetima pri 273 kilometra na sat razbija čaše. Fini Japanci, ne znaju oni poznatu kafansku: “Čaše lomim, ruke mi krvave.” Oni to sve nekako tehnološki, depersonalizirano, s nogom na gasu.

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijeRučna

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (2)

Ostavi komentar | Trackback URL

  1. Mateo says:

    Auto mi se uopće ne sviđa ali mora se priznati Lexus-u da su odradili vrhunski posao, oni su u biti izgubili na svakom autu iako je cijena astronomska. Baš bih volio da je BMW onaj concept pretvorio u M1, trebali su V10 iz M5 nabrijat na 9000 o/min i preko 600 ks i izbaciti M1, šteta…

  2. Goran Vuzem says:

    Meni je auto super, a odradili su mrak posao. Možda su popušili pare na autima, ali su dobili besplatnog prostora u medijima koliko hoćeš, a to je za jedan brand izrazito važno. Što se tiče BMW-a, navodno su postojali planovi da M1 bude reinkarniran, ali došla je recesija…

Ostavi komentar