Oldtimer rally Zagreb – Samobor održava se ovaj vikend

Oldtimer_rally_2009_Zagreb

Oldtimer klub Zagreb ovaj će vikend održati 25. Oldtimer rally od Zagreba do Samobora. Prijavljeno je čak 127 vozila, što automobila, što motocikala, najstariji automobil je Dodge iz 1924. godine.

Osim navedenog, među starijim automobilima na 25. Oldtimer rallyu nastupiti će Nash iz 1928. godine, kao i oldtimer Ford – četiri modela A proizvedena između 1928. i 1930. godine. Moći će se vidjeti i pet originalnih Jeepova iz iste godine. Sva vozila biti će izložena ispred HNK, na Trgu maršala Tita u subotu, 12. lipnja od 10 do 13 sati, nakon čega kreću na vožnju središtem Zagreba uz kratko zadržavanje u Teslinoj ulici. Natjecateljski dio 25. Oldtimer rallya Zagreb počinje u nedjelju, 13. lipnja u 10. sati startom ispred Automehanika servisa u Zvonimirovoj ulici.

Nakon njega slijedi ispit spretnosti ispred ‘Kockice’ na Prisavlju, te odlazak u Samobor Zagrebačkom avenijom i starom Samoborskom cestom.Građani Samobora vozila će moći vidjeti na Trgu kralja Tomislava, gdje bi trebala stići u 12. sati. Manifestacija završava povratkom u Zagreb i dodjelom nagrada. Na 25. Oldtimer rally Zagreb, uz lokalne, dolaze vlasnici oldtimera iz Austrije, Njemačke, Slovenije i Srbije, te Splita, Nove Gradiške, Samobora i Siska. Svi koje zanima više o oldtimerima neka kliknu na web odredište Oldtimer kluba Zagreb.

Vezani članci

Objavljeno pod: Najnovije

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar