Infiniti i službeno stigao na hrvatsko tržište

Infiniti_zagreb_show

Luksuzna podmarka Nissana, Infiniti, i službeno je stigao na hrvatsko tržište. Kao što smo ekskluzivno objavili prije nešto više od tri i pol mjeseca, zastupnik za ovu marku vozila biti će Grand Auto, tvrtka koja uvozi Ford i Jaguar.

Svečani događaj kojim je Infiniti predstavljen hrvatskoj javnosti održan je ispred Muzeja suvremene umjetnosti, a više informacija o cijelom događaju možete pročitati u objavi za medije koju prenosimo u cijelosti.

“Pod otvorenim vedrim nebom ispred velebne zgrade Muzeja suvremene umjetnosti, u razigranoj i snažnoj igri glazbe i svijetla, Hrvatskoj je predstavljena marka Infiniti.

Zvijezde večeri nedvojbeno su bili do savršenstva oblikovani Infiniti modeli: G37 sedan, G37 coupe, G37 cabrio, EX37 i FX50 koji su se lagano klizeći po crvenom tepihu predstavili uzvanicima. Posebno mjestu zauzeo je najnoviji model, FX30 diesel koji je upravo jučer u Barceloni predstavljen hrvatskim automobilskim medijima.

Domaćin večeri, novo izabrani partner Infinitija u regiji,  tvrtka Grand Auto u kojoj je Infiniti prepoznao visoko profesionalnog partnera za predstavljanje marke Infiniti, svojim je gostima ovom gala večeri najavila otvorenje Infiniti centra i početak prodaje automobila marke Infiniti na hrvatskom tržištu.

Večeri su nazočili i predstavnici Infinitija Europe, gospoda Philippe Saillard, direktor prodaje za Europu, Srednji Istok i Afriku i gospodin Juergen Schmitz, regionalni voditelj prodaje za Srednju i Istočnu Europu. Gospodin Saillard u svojem je govoru istaknuo važnost otvorenja novog Infiniti centra u Zagrebu i regiji te s neskrivenim oduševljenjem govorio o strasti kao lajtmotivu svih Infinitijevih automobila.

Generalni direktor Grand Auta, gospodin Davor Sorić, zahvalio je Infinitiju Europe na povjerenju koje nam je ukazano, a novi direktor marke Infiniti, g.Dean Torti završio je slikovito rekavši da je ova gala večer kulminacija vrlo emotivnog putovanja uvođenja ove prestižne marke na tržištu.

Među uzvanicima na ovom prestižnom događaju bio je i veleposlanik Japana u Republici Hrvatskoj, Njegova Ekselencija Yoshio Tamura sa suprugom te mnoge poznate osobe iz javnog života, sporta, estrade, politike i poslovnog svijeta.”


Vezani članci

Objavljeno pod: Najnovije

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar