BMW Serije 1 M Coupe izveo mini striptiz

BMW_Serije_1_M_Coupe

Automobil koji bi trebao biti duhovni nasljednik legendarnog modela 2002 tii, BMW Serije 1 M Coupe, izveo je mini striptiz u službenom videu kojeg je pripremio proizvođač.

Ovo je drugi video u kojem se pojavljuje BMW Serije 1 M Coupe, prvi možete pogledati ovdje. Prema dostupnim podacima s računalnog prostranstva kojeg volimo zvati internet, najmanji M raspolagati će sa preko 330 konja koje će na stražnje kotače putem ručnog mjenjača sa šest stupnjeva prijenosa isporučivati dobro poznati redni motor sa šest cilindara, tri litre obujma i dva turbopunjača.

BMW Serije 1 M Coupe, nažalost, neće nositi ime legendarnog M1, a više informacija o samom automobilu možete saznati ako se registrirate na adresi M-Power.com, na kojoj su dostupne sve zasad objavljene informacije o ovom modelu. Kako piše da je pristup zasad omogućen samo BMW M vozačima iz Njemačke i Austrije, predlažemo da napišete kako ste iz Schladminga.

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijeRučna

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (1)

Ostavi komentar | Trackback URL

  1. Mateo says:

    I bolje da se ne zove M1. Svi ovi 1 coupe M, X5M, X6Msu sramota za BMW. Trebali su ih nazvati BMW X5 M sport, X6 M sport 135i M sport. Pravi M nije turbo, tako novi M5 će imat nabrijani turbo motor iz X5M-a (tako kažu). Trebao bi se zvati 560i M sport. A pravi M5 bi trebao imati novi novcat V10 sa nekih 560 ks i naravno da je atmnosferac i 100%nov motor kao što je to bilo sa prethodnikom (E60)…

Ostavi komentar