Jeep Wrangler redizajniran, odsad komfornije kroz divljinu

Jeep_Wrangler_redizajn_2011

Terenska ikona jedan je od prvih automobila na kojem su Talijani, aktualni vlasnici Chryslera, odradili izmjene, prije svega u interijeru.

Wrangler je oduvijek bio ikona off-roada, ali mu je interijer, bez obzira na terenske sposobnosti bio sirov i manjkav u odnosu na konkurenciju. To će se dijelom promjeniti primjenom novih materijala, drukčijom instrumentnom tablom, novim pretincima, redizajniranom središnjom konzolom, novim upravljačem te još mnoštvom sitnica. Veći su stražnji prozori, poboljšana je izolacija, a tu je i novi  tvrdi krov dostupan u bojama karoserije.

Vezani članci

Objavljeno pod: Najnovije

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (5)

Ostavi komentar | Trackback URL

 1. Branko says:

  Odličan terenac, samo je velika šteta što nema japanski ili njemački dieselski motor.Mislim da talijanski nije dorasao reputaciji vizila.

 2. tanburo says:

  izvana izgleda ok, mada previše podsjeća na pucha. unutra je katastrofa, izgleda ko neki posrani audi za autobahn, a ne nešto šta će te bez frke prevuć kroz saharu ili preko ledenjaka..užas..

 3. Goran Vuzem says:

  @Branko Sad kad im je Fiat gazda nema druge nego uzimati talijanske komponente. :)

  @tanburo Iznutra su morali napraviti nešto a la Audi jer je kupcima bilo dosta sirovog interijera.

 4. tanburo says:

  ne onim kupcima koji to vozilo smatraju onim što ono i je, a to je istinski terenac. to su ovim potezom izgubili, a time i namjenu automobila. sada mogu promijeniti i podvozje, staviti stalni pogon na 4 kotača i tek onda će posao biti završen..jer ovo je sada pol miš-pol tić, a prodaju neće sasvim sigurno povećati. hyundai je još uvijek jeftiniji, baš zbog toga što je auto koji podsjeća na terenac..

 5. tanburo says:

  ne onim kupcima koji to vozilo smatraju onim što ono i je, a to je istinski terenac. to su ovim potezom izgubili, a time i namjenu automobila. sada mogu promijeniti i podvozje, staviti stalni pogon na 4 kotača i tek onda će posao biti završen..jer ovo je sada pol miš-pol tić, a prodaju neće sasvim sigurno povećati. hyundai je još uvijek jeftiniji, baš zbog toga što je auto koji podsjeća na terenca..

Ostavi komentar