FOTO: Najluđa prerada Citroena XM ikad napravljena je u Rijeci

glavna

Osim malih automobila koji koketiraju sa sportom, Citroeni nisu često prerađivani od strane ljubitelja automobila. Međutim, ovaj čovjek i njegova ekstremna preobrazba Citroena XM doslovno nas je zapanjila.

Slike ovog automobila u okolici Rijeke snimio je naš Twitter frend @AndrejVL, koji je čovjeka uhvatio u prolazu. Nažalost, nemamo više informacija osim da je osnova za ovaj automobil već spomenuti Citroen XM, čija je hidraulika u radnom stanju, a atraktivnosti cijelog automobila pridonose i ‘vrata’ koja su izvedena kao na Smartu Crossblade, te krov koji se diže i spušta, ali i poklopac motora koji je donekle proziran tako da se može zaviriti unutra, a la Ferrari i Lamborghini. Čovjek na slikama je ujedno i preradio XM u ovaj oblik, a ako netko zna nešto više o automobilu, ili o tome kako da dođemo do njega, neka nam napiše u komentarima.

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijeRučna

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (5)

Ostavi komentar | Trackback URL

 1. [...] This post was mentioned on Twitter by Sesta Brzina and Sandro Rubinic, Sandro Rubinic. Sandro Rubinic said: RT @SestaBrzina: Najluđa prerada Citroena XM ikad napravljena stiže iz Rijeke. http://bit.ly/d9AB91 [...]

 2. marlo says:

  nešto najgore što sam u životu vidio…(vlasnik xm-a)

 3. Goran Vuzem says:

  @marlo – Ok, to je tvoje mišljenje. Ali čovjek si je bar dao truda. Treba XM pretvoriti u ovo.

 4. kepz says:

  i hitler si je dao truda, pa to ne znači da je taj trud pravilno usmjerio, kao ni ovaj čovjek. bolje da je sjedio doma i kopao nos.

 5. Darko says:

  Nekad sam radio prerade buba a i bio ponosni vlasnik XM koji je prodan u Rijeku radi prerade. Volio bi vidjet slike tog XM. Podržavam svaku preradu, svakog vozila a o ukusima se ne raspravlja. Podsjetnik samo je jedan auto a ostalo su sve kola (auto je XM) naravno.

Ostavi komentar