Novi salon Mazde u Dubrovniku i novi servis u Šibeniku

Auto Perak, Dubrovnik

Auto Perak, Dubrovnik

Mazdini partneri očito ne žele sudjelovati u potopu automobilskog tržišta u Hrvatskoj. Tako je Auto Perak otvorio novi salon u Dubrovniku, a Auto kuća Longin svojoj prodaji u Šibeniku dodala i servis.

Svi koji žele znati više mogu pročitati objavu za medije koju smo dobili iz Mazde Hrvatska.

“Od ovog mjeseca Mazdin prodajno-servisni partner Auto Perak iz Dubrovnika posluje na novoj lokaciji. U novom raskošno uređenom izložbenom salonu površine 200 m2 na adresi Andrije Hebranga 2a svi zainteresirani mogu razgledati aktualne Mazdine modele, a prodajni savjetnici će im rado odgovoriti na sva pitanja i pomoći u odabiru idealne Mazde. Kako bi vlasnici Mazde i nakon višegodišnje uporabe i mnogo prijeđenih kilometara bili u potpunosti zadovoljni, Perak auto nudi i potpuno opremljeni servis, autolimarski i lakirerski servis te vulkanizerske usluge. Sada svaki vlasnik Mazde može biti siguran da mu u Dubrovniku u svakom trenutku stoji na raspolaganju cjeloviti paket usluga.

Auto Longin, Šibenik

Auto Longin, Šibenik

No, to nije jedini razlog za slavlje u Mazdi. Auto kuća Longin je u Bilicama u Šibeniku, uz prodajni centar otvoren 2008., otvorila novi servisni odjel gdje nudi potpuno opremljen servis i vulkanizerske usluge te i ona sada ima cjelovit paket usluga. Također, od 15.do 30. listopada u Auto kući Longin možete besplatno pregledati svoju Mazdu ili dovesti automobil bilo koje marke na besplatnu procjenu vrijednosti. Posjetite Auto kuću Longin i Perak auto na Danima otvorenih vrata od 15. do 30. listopada, isprobajte Mazdine modele i osjetite sve čari Zoom-Zoom filozofije stvaranja automobila.”

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar