Mario Mlinarić guranjem Smarta do Guinessovog rekorda

Mario_Mlinaric_smart

Mario Mlinarić danas u 17 sati kreće u napad na još jedan Guinessov rekord, u svojem portfoliu već ih posjeduje dva. Naime, na zagrebačkom Jarunu početi će s guranjem Smarta, i tako 24 sata.

Više o ovom hrabrom pothvatu kojeg Mlinarić poduzima zajedno s Eurolineom, zastupnikom Daimlera za Hrvatsku možete pročitati u priopćenju za medije.

“Guinnessova knjiga rekorda godišnji je pregled svjetskih rekorda, ljudskih postignuća i prirodnih fenomena. Prvi je put objavljena 1955. godine, a danas se objavljuje u više od stotinu zemalja širom svijeta na 26 jezika te se godišnje proda u 3,5 milijuna primjeraka.

Naš poznati sportaš, glumac i vlasnik Core Gyma Mario Mlinarić nikada ne miruje, stalno je u pokretu, obara nove rekorde i svoje tijelo dovodi do granica izdržljivosti. Mario je dvostruki nositelj Guinnessovog rekorda, a 20. listopada kreće u osvajanje trećeg.

Prije četiri godine Mario je s prijateljem 24 sata gurao automobil težak tonu i tako prvi put ušao u Guinnessovu knjigu rekorda. Pothvat je ponovio prošle godine sam gurajući terenac težak dvije tone. Propisanu jednu milju ili 1609 metara prešao je za 15 minuta i 21 sekundu obarajući tadašnji rekord za punih pet minuta. Posljednjih nekoliko mjeseci naporno trenira kako bi u Guinnessovu knjigu rekorda ušao i po treći put. Naime, unatoč slomljenom rebru i rapturi trapeza, Mario će puna 24 sata gurati auto marke smart, težak 850 kilograma, te pokušati srušiti dosadašnji rekord od 27 kilometara koji drži Amerikanac Ashrita Furman, ujedno i apsolutni Guinnessov rekorder s više od 110 svjetskih rekorda.

Dođite i podržite Marija Mlinarića prilikom obaranja novog svjetskog rekorda u guranju smarta, na zagrebačkom Jarunu (Otok mladeži), 20. listopada s početkom u 17 sati!”

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar