Ako ste obrtnik koji još nije propao, stigli su novi Mercedes Vito i Viano

Mercedes_Vito-Viano

Gospodarska vozila, odnosno kombiji se koriste za posao. Velikim dijelom ih kupuju obrtnici i mali poduzetnici. Ako ste jedan od tih, a još niste propali, tu su novi Mercedes Vito i Viano.

Novi Mercedes Vito i Viano predstavio je zastupnik za Daimler za Hrvatsku, Euroline, a više o njima možete pročitati u objavi za medije.

“Prezentacija novih modela u Mercedes-Benzovoj gami lakih gospodarskih vozila održana je ovaj tjedan ispred trgovačkog centra King Cross na Jankomiru. Posjetitelji su se uz probne vožnje te savjete stručnjaka iz Hrvatske i Njemačke mogli uvjeriti u novopostavljena mjerila komfora, kvalitete i učinkovitosti novih vozila. Novi Vito u najvažnijim područjima ostaje onaj stari: uvjerljivo neuništiv, sa širokom lepezom mogućnosti primjene, on i dalje predstavlja lako gospodarsko vozilo koje se optimalno uklapa u sve potrebe, djelatnosti i prijevozničku zadaću. Novi pogon s tehnologijom BlueEFFICIENCY, veća nosivost, novi ovjes, niska razina buke u unutrašnjosti te poboljšan kokpit odlikuju novi Mercedes-Benzov Vito. Emisije CO₂ i potrošnja goriva u odnosu na prijašnje modele smanjene su rekordnih 15 posto zahvaljujući novom, modernom četverocilindričnom turbodizelskom motoru i novorazvijenom ručnom mjenjaču sa 6 stupnjeva prijenosa.

U Vitu nije zanemarena ni udobnost. Tako interijer nove generacije uvjerava funkcionalnošću i dizajnom te novim konceptom boja, što je vidljivo već na prvi pogled.  Novom generacijom Viana Mercedes-Benz iznova postavlja mjerila za udobnost, otpornost i finoću materijala te za djelotvornost. S mnogo mjesta – do osam osoba – i krajnje fleksibilnom unutrašnjošću, nudi sve preduvjete za vožnju i kvalitetu kojom su se oduvijek ponosili automobili s oznakom Mercedes-Benza: sveobuhvatan paket sigurnosti, visok stupanj komfora i vrhunska funkcionalnost. Novi motori i paket učinkovitosti BlueEFFICIENCY te znatno smanjena razina buke i udobnost u vožnji jasno naglašavaju prednosti Viana. Vrhuncem nove generacije i Vita i Viana svakako se smatra tehnologija BlueEFFICIENCY, koja je u serijskoj opremi za Viano, a u dodatnoj za Vito. Ovaj inovativni i za transportere jedinstveni sustav obuhvaća, među ostalim, pomoćni agregat, funkciju ECO-start-stop i gume koje imaju smanjen otpor pri kotrljanju.”

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar