Alfa Romeo A12: idealna za prijevoz Alfe Romeo Giuliette Spider

Alfa_Romeo_transporter

Alfa Romeo izaziva mnogo asocijacija, ali kamioneti nisu jedna od njih. Međutim, jedan od njih bio je Alfa Romeo A12, a kako se može vidjeti, dobro služi za prijevoz trkaćih Alfi.

U teretnom prostoru Alfe Romeo A12 nalazi se Alfa Romeo Giulietta Spider s hard-topom, model koji se proizvodio od 1955. do 1962. godine, a danas je jedan od cjenjenijih i traženijih oldtimera. Alfa Romeo A12 proizvodio se od 1967. do 1983. godine, a u početku je bio dostupan samo s 1.3 litrenim benzinskim motorom snage 52 konja, dok je dizelska verzija snage u ponudu uvedena 1973. godine. Kao i uvijek, ova dva oldtimera smo našli na Tumblru, i to na ovom blogu.

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijeRučna

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (2)

Ostavi komentar | Trackback URL

  1. Daisy says:

    Which came first, the problem or the soolniut? Luckily it doesn’t matter.

  2. Thanks, I totally understand and can botch a setup so it looks right… I know absolutely no expresso, what needs to connect to what? I’ve tried the naive sphere position to gravity position which seems to lock the gravity to the ground plane. If I connect it back to front the sphere will move if I move gravity so I assume I’m somewhat on the right track…Can you elaborate on the xpresso nodes needed and how they connect… even just a screenshot of the xpresso editor might be easier? thanks in advance

Ostavi komentar