Službena replika Batmanovog auta košta 150.000 dolara, isporučuje se sa bacačem plamena u serijskoj opremi

Batmen_replica_glavna

DC Comics, tvrtka koja je vlasnik prava na strip junaka Batamana, omogućila je kupnju replike originalnog Batmanovog automobila iz 1966. godine za 150.000 dolara. Bacač plamena dolazi u seriji.

Ne šalimo se, ovo je pravi automobil kojeg je moguće voziti. I to po cesti. Naime, ovi su automobili u SAD-u potpuno legalni i moguće ih je registrirati. Cijeli je projekt priča o opsjednutosti osobe pod imenom Mark Racoop, koji je prvu repliku Batmanovog auta izgradio kad je imao 17 godina, te je sa svojom ekipom mehaničara nazvanom Fiberglas Freaks posvetio život gradnji replika, piše Neatorama.

Kako su one postajale sve bolje, tako je i Racoop dobivao sve više pažnje koja je nedavno dovela do suradnje njega i DC Comicsa. Automobil koji se može službeno nazvati jedinim pravim Batmobilom na svijetu u serijskom opremi donosi mnogo sitnica koje je imao Batman, a najvažnija je bacač plamena. Kupci mogu birati žele li Fordov ili GM-ov motor, a jedino što Fiberglass Freaks ne isporučuju s ovim automobilom jest Batmanov vjerni pomagač Robin.

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijeRučna

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (1)

Ostavi komentar | Trackback URL

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Sesta Brzina and Igor Subotic, Kristian B.. Kristian B. said: kad budem nabavljao auto to želim. ;) ) RT @SestaBrzina DC Comics approved Batmobil košta 150.000 dolara. http://bit.ly/Batmobil [...]

Ostavi komentar