Čak 10.000 Pasatlija okupilo se na Sardiniji

Passatlije-kongres

Kongres Pasatlija po službenoj dužnosti odvija se na Sardiniji. Njih čak 10.000 okupilo se na tom otoku kako bi vidjeli novi Volkswagen Passat kojeg će uskoro početi prodavati Passatlijama po izboru.

Inače, urbana legenda kaže da je Pasatlija osoba koja izrazito voli svoj Passat, a više o skupu možete pročitati u objavi za medije.

“Istovremeno s uvođenjem novog Passata sredinom studenog, on je u središtu interesa njemačkih i međunarodnih Volkswagen trgovaca. Od 25. listopada do 14. studenog 2010. više od 10.000 trgovaca, uvoznika, servisnih i prodajnih savjetnika te prodavača iz 85 zemalja informirat će se o sedmoj generaciji Volkswagen Passata. S više od 15 milijuna prodanih primjeraka od njegovog uvođenja 1973. godine, Passat predstavlja jedan od najuspješnijih automobila u svijetu.

Novi je Passat nedavno debitirao kao limuzina i Variant na Mondial de l’Automobile u Parizu. I u sedmoj generaciji ovo se vozilo predstavlja kao tehnički inovator u srednjoj klasi: s dodacima iz gornje klase kao što su City funkcija kočenja u nuždi i prepoznavanje umora vozača, ekonomični i ekološki motori te štedljive tehnologije kao što su start-stop sustav.

Za kongres trgovaca na Sardiniji, Volkswagen je na 16.000 kvadratnih metara razvio jedinstveni svijet marke uz krilaticu “More than one idea ahead”. Program kongresa o Passatu započinje business meetingom na terminalu Crociere u luci Cagliaria. Ovdje će sudionici dobiti informacije o novom Passatu te o Volkswagenovoj strategiji marke i tržišta za zemlju iz koje dolaze.

Sljedeći dan će se trgovcima na raspolaganje staviti flota od 300 testnih vozila sa šest različitih oprema (Comfortline i Highline s različitim paketima boje, interijera i tehnike) te će na dionici od gotovo 100 km duž obale Cagliaria moći sami “iskusiti” novog Passata.

I sardinijska pokrajina Cagliari sudjeluje u provođenju kongresa o Passatu. 20 regionalnih poduzeća pruža svoju podršku u područjima logistike, konstrukcija za sajmove i gastronomije. Za goste i suradnike ukupno je rezervirano 17.000 noćenja u tri različita hotela, a dnevno se očekuje 600 gostiju.”

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar