Tijekom servisne akcije u Hondi 20 posto popusta na dijelove

7984_Accord_180PS_Diesel_Type_S

U ovo doba godine standardne su razne akcije jer mnogi servisiraju svoje automobile kako bi ih doveli u red prije zime. Izuzetak nije ni Honda Hrvatska, Ruting nudi popuste u sljedećih osam dana.

Detalje pročitajte u objavi za medije.

“Početkom mjeseca Studenog u Hondinim servisnim centrima započeti će servisna akcija koja će trajati u vremenu od 02.11. do  10.12. 2010. godine. Tijekom trajanja servisne akcije vlasnici Honda automobila ostvaruju više pogodnosti od kojih su najznačajnije 20% popusta na originalne Hondine rezervne djelove podložne trošenju, poput lamela kvačila, metlice brisača, žarulje, komponente ispuha i ovjesa.

Isto tako 20% popusta ostvaruje se na originalne Honda rezervne djelove potrebne za redovno održavanje poput filtera, svjećica, remenja i ostalog, kao i na originalnu Honda dodatnu opremu. Prilikom kupovine posebnih paketa originalne Honda dodatne opreme kupci će ostvariti 30% popusta.

Za sve narudžbe i detalje akcijskih servisnih uvjeta i paketa dodatne opreme koji su na akciji svakako se treba raspitati u ovlaštenim Honda servisnim centrima koji sudjeluju u akciji. Najznačajnija pogodnost odnosi se na vlasnike Honda automobila i korisnike American Express kreditne kartice jer se svima njima pruža mogućnost obročne otplate do 12 rata bez kamata i naknade, pri plaćanju svih usluga u servisu, kao i prilikom kupovine dodatne opreme.”

Vezani članci

Objavljeno pod: AkcijeNajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar