Dunlop putna oprema na OMV benzinskim postajama

Dunlop_slika

Želite li olakšati boravak u automobilu tijekom puta, Dunlop je na OMV benzinskim postajama ponudio proizvode koje bi vas mogli zanimati. Riječ je o šest proizvoda čije su cijene snižene i do 55 posto.

Više o svemu pročitajte u priloženoj objavi za medije.

“Od 1. studenog 2010. do 20. veljače 2011. OMV-ovi kupci mogu sakupljati bodove te na OMV benzinskom servisu kupiti jedan od šest Dunlop promotivnih proizvoda (putni organizator, organizator za kupovinu, organizator sportske opreme, višenamjenski organizator, rashladnu torbu, obiteljsku rashladnu torbu s kotačima) po cijeni sniženoj i do 55%. Ova je putna oprema potrebna svim OMV-ovim ‘kupcima u pokretu’ i dostupna je isključivo na OMV benzinskim servisima.

„Kako bi zadovoljio potrebe i želje svojih kupaca, OMV Hrvatska nudi isključivo najkvalitetnije proizvode i usluge. Dunlop putna oprema pomoći će našim ‘kupcima u pokretu’ da organiziraju svoje automobile i putuju sa stilom. Moguće ju je kupiti po sniženim cijenama isključivo na OMV benzinskim servisima u Hrvatskoj“, rekao je Decebal Sorin Tudor, generalni direktor OMV Hrvatska.

Za svaku kupovinu od 50 kn (250 kn za kamione) na OMV benzinskim servisima u Hrvatskoj između 1. studenog 2010. i 20. veljače 2011., OMV-ovi će kupci dobiti jedan bonus bod. Za svakih 20 bodova, mogu izabrati jedan od šest proizvoda iz asortimana Dunlop putne opreme te ga kupiti po cijeni sniženoj i do 55%.

Dunlop putna oprema ne može se kupiti u trgovinama u Hrvatskoj i dostupna je eksluzivno na OMV benzinskim servisima.”

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar