Dizajnirajte auto za tranzicijska tržišta, pobjedite na natječaju za dizajn automobila

Muzej-suvremene-umjetnosti,-Auto(r)-2010---Okrugli-stol-Borisa-Ljubicica

Pripreme za Auto(r) 2011., treću po redu konferenciju o dizajnu automobila kreću raspisivanjem natječaja za mlade i perspektivne dizajnere. Svi koji misle da znaju kako treba izgledati auto neka se prime crtanja.

Naime, sve radove pristigle do 7. ožujka 2011. stručni žiri sastavljen od stručnih dizajnera, govornika na konferenciji o dizajnu automobila Auto(r), koja će se u Zagrebu održati krajem ožujka. Tema ovogodišnjeg natječaja jest automobil za tranzicijske zemlje 2020. godine, a pobjednik prošlogodišnjeg natječaja osvojio je  vikend posjet Parizu CitroënomDS3, obilazak Citroënova studija za dizajn i muzeja. Više informacija možete pročitati u objavi za medije.

“Započinje treći natječaj za dizajn automobila. Ovaj puta zadatak je dizajnirati novi tip automobila za države u tranziciji 2020. godine. Jedini je uvjet da se radi o tipu karoserije koji nije trenutno na tržištu. Budite inovativni. Ključ za pobjedu je snaga ideje. Svježa, zabavna i duhovita ideja mora odgovarati životnim potrebama stanovnika regije. Pobjednika će krajem ožujka odabrati profesionalni dizajneri automobila, govornici Auto(r) 2011. konferencije o dizajnu automobila. Rok za predaju radova je 7.3.2011. Radovi će biti izloženi krajem ožujka u sklopu Auto(r) konferencije. Ukoliko želite sudjelovati, pošaljite email na info@scuderizagreb.com za detaljne upute.”

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar