Kupite limitiranu ediciju Infinitija EX, dobijete polupansion

Infiniti-EX-Black-Premium-Glavna

Infiniti se očito planira probiti na tržište Europske unije velikim brojem limitiranih serija svojih terenaca. Uostalom, sudeći prema cestama, oni su ono što kupci najviše traže.

Najnovija se zove Black Premium Limited Edition, a dolazi na dizelskom modelu EX. Ograničena je na 150 primjeraka za cijelu Europu, a ako je slučajno kupite, Infiniti će vam, između ostalog, pokloniti i polupansion za dvoje u jednom od 200 Relais & Chateaux hotela u svijetu. O da, postajete i član određenog kluba, koji vam omogućava kreiranje vlastitog parfema. U prioćenju za medije kojeg prenosimo u cijelosti ne piše da li je moguće naručiti miris spaljenih guma.

“Infiniti Europe predstavlja ekskluzivnu, limitiranu seriju –  EX Black Premium Limited Edition. Ekskluzivnost, najsuvremenija tehnologija i neprocjenjivo zadovoljstvo u vožnji osnovne su značajke nove serije. Ekskluzivnost ponude – već sama činjenica da je serija ograničena na 150 automobila u čitavoj Europi, povećava želju za posjedovanjem, a jedinstvenost paketa daje novu dimenziju pojmu ekskluzivnosti. Infinitijev novi model, najveći zavodnik od svih, postaje propusnicom za neke od najljepših svjetskih hotela i restorana. Kao partner lanca Relais & Chateaux, Infiniti svakom vlasniku modela EX Black Premium ponosno daruje nešto što se doista ne može kupiti – dvogodišnje članstvo u ekskluzivnom programu Relais & Chateaux kluba 5C.  Kao i Infiniti, klub 5C temelji se na filozofiji posebne strasti da podijeli neka od blaga koja se kriju iza pet ključnih riječi – šarm, vrhunska usluga, mir, savršena kuhinja i iznad svega karakter ( op.a Courtesy, Charm, Character, Calm and Cuisine). Uobičajeno za članove 5C u svakom Relais & Chateaux hotelu i naravno izbor sobe po dolasku. No, Relais & Chateaux ima i individualne, jedinstvene privilegije – “Privilegije otkrivanja“ za članove kluba 5C. Članovi mogu kreirati vlastiti miris u kući Galimard, otići s glavnim kuharem na tržnicu i izabrati namirnice za ručak. Mogu uživati u razgledavanju raskošnog vrta u društvu glavnog vrtlara ili obilaziti kulturna i povijesna mjesta. Kako bi se vlasnici EX Black Premium modela mogli u potpunosti uživjeti u ponudu kluba 5C, prvu noć poklanja Infiniti. Zapravo, svaki od ovih posebnih EX automobila dolazi s Lys d’Argent ili Silver Lys odnosno certifikatom za dvokrevetnu sobu za jednu noć, večeru i piće, doručak za dvoje i to u jednom od preko 200 Relais & Chateaux hotela u svijetu. Najsuvremenija tehnologija – povrh već iznimno bogate opreme GT Premium koja uključuje Infinitijev Connectiviti+, kožni interijer, inteligentni tempomat, potpunu preglednost 360° koju omogućuju četiri kamere, sprečavanje napuštanja voznog traka, upozorenje na vozilo u mrtvom kutu, EX Black Premium donosi i vrhunski audio susav Bose, stakleni posmični krov, ekskluzivne 19” naplatke i krovni nosač iz poliranog aluminija. Zadovoljstvo u vožnji – užitak koji se pruža u vožnji ovakvog automobila postiže se zahvaljujući savršenoj raspodjeli mase među osovinama inteligentnom pogonu na sva četiri kotača, 3.0 V6 dizelskom motoru koji razvija snagu od 238 KS te najboljem momentu u klasi od impresivnih 550 Nm. Premium karakteristike dodatno su naglašene ekskluzivnom Malbec Black crnom metalik bojom koja inače nije u ponudi za ovaj model.”


Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiarušeRučna

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar