Aston Martin Cygnet stigao u Zagreb, naručen jedan u zlatnoj boji

Aston-Martin-Cygnet1

Aston Martin Zagreb jučer je predstavio rebrandiranu Toyotu iQ svoj novi model Cygnet. U priopćenju za medije stoji kako je nepoznat netko već naručio jedan primjerak. U zlatnoj boji.

Jedva čekamo vidjeti kako će ovaj primjerak izgledati na cesti. Ostale detalje možete pročitati u službenom priopćenju za medije.

“Danas je u Zagrebu pretpremijerno predstavljen Aston Martin Cygnet, najnoviji gradski automobil poznatog engleskog proizvođača sportskih automobila. Današnji event jedino je predstavljanje novog modela Aston Martina za Hrvatsku i susjedne zemlje regije. Prezentacija Cygneta održala se u salonu Aston Martina Zagreb. Okupljenima su se obratili Josip Voronjecki, direktor Aston Martina Zagreb i proslavljeni automobilist Niko Pulić koji je imao samo riječi hvale o novon Aston Martinovom modelu. O svojim dojmovima Niko Pulić kaže: „Cygnet me oduševio izgledom, udobnošću i iznimnim luksuzom. Prava je limuzina u malom, odnosno vrlo uspješna transformacija Aston Martina u gradski automobil, zadržavajući najvažnije odlike koje krase Aston Martinove sportske modele.“ „Cygnet je polučio veliki interes ne samo među dosadašnjim vlasnicima Aston Martin vozila. Ovaj gradski automobil odlikuje se visokom tehnologijom i kompaktnošću ali i jednakim standardima prema kojima se rade i svi ostali Aston Martina modeli“ – izjavio je Felippo Bellanti, operativni direktor Aston Martina za jugoistočnu Europu. U Cygnetu je primijenjena visoko sofisticirana aktivna i pasivna zaštita te brojna oprema i mogućnosti koje se ne mogu pronaći kod automobila ove veličine. Usprkos kompaktnom ali skladnom obliku, Cygnet je jasno prepoznatljiv kao Aston Martin po brojnim detaljima poput karakterističnog prednjeg i bočnih otvora ili inverznih stražnjih svjetala. Proizvodnja Cygneta započinje u travnju 2011, a prvi naručeni primjerak ovog modela očekujemo u Zagrebu za tri mjeseca u zlatnoj boji.”


Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiarušeRučna

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (1)

Ostavi komentar | Trackback URL

  1. Autoholik says:

    Taj “nepoznat netko” zacijelo će biti brzo lociran jer prednost imaju postojeći vlasnici Astona, a i za očekivati je kako će ovaj Cygnet češće zujati našim ulicama nego DB9, Rapide i ostali…

Ostavi komentar