Ženeva 2011 najava: Porsche Boxster S Black Edition crn je sa svih strana

Boxster_S_black_edition_glavna

Kao što je to slučaj s modelom 911 Black Edtion, glavna terma je crna, a ograničen je broj primjeraka koji će ići u prodaju.

Međutim, za razliku od 911-ice, kod koje nema nikakvih mehaničkih promjena u odnosu na standardni modela, Boxster S Black Edition razvija 320 konja, 10 više od Boxstera S. Još je jedna razlika u odnosu na 911 Black Edition – broj primjeraka.  On je kod Boxstera značajno manji nego kod 911-ice. Biti će proizvedeno samo 987 primjeraka. Naravno, razlog je zbog činjenice da druga “generacija” Boxstera nosi broj 987 kao internu oznaku.

Motor razvija maksimalnu snagu pri 7200 okretaja u minuti, dok je maksimum okretnog momenta od 370Nm dostupno pri 4750 okretaja u minuti. Maksimalna brzina iznosi 276 kilometara na sat, a ubrzanje s mjesta do stotke iznosi 5.2 sekunde. Sukladno imenu, automobil je u potpunosti crn, a u Njemačkoj će do registracije stajati 63.404 eura. Službeno predstavljanje Porsche Boxstera S Black Edition održati će se na ovogodišnjem salonu automobila u Ženevi.

Vezani članci

Objavljeno pod: Najnovije

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar