Mercedes rabljena vozila preselila, u salonu izložen McLaren SLR

Euroline-plus-111

Euroline plus, podružnica zastupnika Mercedesa za Hrvatsku ima novu adresu i novi vizualni identitet. Osim vozila sad nude i razne usluge, od procjene do financiranja te još mnogo drugih pogodnosti za kupce.

Predlažemo da odete do njihovog salona koji se nalazi u Kovinskoj 6 u Jankomiru, ako ni zbog čeg drugog, a onda zbog lijeve strane izloga. Naime, kao što se vidi na insertu iz ove fotografije, tamo možete vidjeti Maserati Granturismo i Mercedes McLaren SLR. Rijetka prilika za razgledavanje, naročito SLR-a koji se više ne proizvodi. Ostatak informacija možete pročitati u objavi za medije.

Euroline-plus-1112

EUROline centar rabljenih vozila predstavljen je hrvatskom tržištu u ožujku 2002. godine. Od siječnja 2011. centar je promijenio vizualni identitet te se preselio na novu adresu. Od ove godine poslujemo u novom prodajnom salonu u Kovinskoj 6, 10 090 Zagreb. S obzirom na veliku i raznovrsnu ponudu ne samo vozila nego i usluga, Centar je promijenio ime u EUROline Plus, a u skladu s potrebama naših kupaca nova se lokacija nalazi nasuprot EUROlineu, glavnom zastupniku Daimlera AG i prodajno-servisnom centru novih vozila.

U novim prostorijama sada ćemo kupcima na jednome mjestu pružiti i kompletnu logistiku te nuditi prateće usluge kao što su procjena vozila putem Eurotax programa, mnogobrojne mogućnosti načina financiranja (mogućnost komisione prodaje, financiranje leasingom, kreditima), zamjena rabljenog vozila za novo, kao i rabljenog za rabljeno, 6-mjesečno jamstvo na sva vozila iz Mercedes-Benz programa, mogućnost odabira i rezervacije rabljenog vozila iz EUROlineova voznog parka, prodaja salonskih i demo vozila iz vlastitog voznog parka te mnoge druge usluge.

U prodajnom programu nudimo kompletnu paletu rabljenih vozila: osobna vozila, transportere, kamione i autobuse. Na svim se vozilima obavljaju servisni pregledi i svi potrebni radovi kako bi vozilo kupcu bilo predano u potpuno ispravnom stanju, odnosno prema strogim standardima Daimlera AG.

Isto tako kupcima kojima Zagreb nije nadohvat ruke i koji su usmjereni na dalmatinsko područje omogućene su istovrsne usluge procjene i prodaje rabljenih vozila u AUTOline Plusu u Zadru i Splitu.

Stručnost naših zaposlenika, transparentnost i visoki standardi poslovanja te velik izbor kvalitetnih vozila i pratećih usluga jamstvo su koje kupcu olakšava odluku o nabavi vozila svih brendova koje EUROline zastupa. A EUROlineu je primarni zadatak osigurati zadovoljstvo kupaca i kvalitetom više razine trajno zadržati njihovo povjerenje.

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar