Ženeva 2011 najava: Range Rover Autobiography Ultimate Edtion je čista perverzija

63021lrover-glavna

Range Rover već je nekoliko puta dobio dodatak Autobiography, no Unlimited Ultimate edition je najluksuzniji Range Rover kojeg je tvornica proizvela.

Tržištu će biti dostupno samo 500 primjeraka Range Rovera Autobiography Ultimate Edtiona. Najveća razlika u odnosu na standardni Range Rover model su dva stražnja sjedala, koja su obložena posebnom prirodnom kožom te odvojena dodatnom konzolom koja ima prostor za laptop te hladnjak. Dva iPada pričvršćena na stražnju stranu prednjih naslona za glavu omogućavaju putnicima koji sjede straga da nakon konzumacije sadržaja frižidera slobodno surfaju internetom u potrazi za onime što ih veseli.

Prtljažnik asocira na jahte, njegova je podnica izrađena od tikovine, dok je ostatak interijera Range Rover Autobiography Ultimate Editiona presvučen u Oxford kožu te najfinije drvo. Eskterijer se razlikuje po dvije posebne boje te nekoliko detalja poput kvaka u boji karoserije i slično. Range Rover Autobiography Ultimate Edtion kupcima će biti dostupan s dva V8 motora, benzinskim obujma 5 litara i dizelskim obujma 4.4 litre koja snagu na sve kotače prenose putem ZF-ovog mjenjača s osam stupnjeva prijenosa. Range Rover Autobiography Ultimate Edition biti će predstavljen na ovogodišnjem salonu automobila u Ženevi.

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijeRučna

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar