Postoji li prikladnija podloga za vožnju Mazde MX-5 od leda?

MX-5_on_Ice_003__jpg300

Mazda MX-5 nedavno je proslavila svoj veliki jubilej, čak 900.000 prodanih primjeraka. Iako nije Bentley Continental Supersports da se njome obaraju brzinski rekordi, zabavna je na ledu.

Tako bar misli Mazda, koja je svoj mali roadster opremila za ledene uvjete te organizirala utrku. Više informacija možete pročitati u objavi za medije.

Mazda otvara sezonu motorsporta 2011. na švedskom ledu. Nakon uspješne prošlogodišnje utrke MX-5-ica u Veneciji, Mazda poziva trkače entuzijaste u Švedsku na MX-5 utrku na ledu od 21. do 24. veljače 2011. U utrci sudjeluje 20 modificiranih Mazdi MX-5, posebno pripremljenih za vožnju na ledu i s čavlericama, a utrka će trajati četiri sata na 5 km dugačkoj stazi. Natjecat će se timovi iz 26 zemalja, između ostalog auto novinari s trkačkim iskustvom te TV fanovi i čitatelji koji su osvojili ulaznice za event na posebnim natjecanjima. Četverodnevni program u Åreu u Švedskoj uključuje dva opsežna treninga, kvalifikacije i utrku podjeljenu u dva dijela. Kada se snijeg slegne, pobjeđuje tim koji je odvezao najviše krugova u četverosatnoj utrci.

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijeRučna

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar