Ovo nije raj, ovo je testiranje Goodyear guma

Goodyear_gume_testiranje-glavna

Iako bi se pogled na gotovo devedest brzih automobila uredno složenih na jedno mjesto i spremnih za vožnju trkaćom stazom mogao nazvati rajem, ova fotografija slikana je na Zemlji.

Na njoj se nalaze gotovo svi automobili koje je tijekom mjesec dana Goodyear opremio svojim gumama i poslao na trkaćoj stazi Monteblanco u blizini španjolskog grada Seville. Detalje možete pročitati u objavi za medije.

Poduzeće Goodyear u veljači je u španjolskom gradu Sevilli organiziralo događaj za medije i poslovne partnere. Poslovni događaj koji je završio s današnjim danom trajao je cijeli mjesec i postigao rekordan odziv sudionika jer je privukao više od 200 novinara i 900 prodavača iz 30 država. Cilj događaja bio je da gosti u vožnji isprobaju najnovije gume Goodyear i usporede ih s konkurentskim proizvodima. Testiranja su se održavala na cesti i na veličanstvenoj trkaćoj stazi Monteblanco, a provodila su se s različitim automobilima, sve od Audija TT RS s 345 konjskih snaga do Golfa GTI i luksuznih limuzina kakve su najnoviji Audi A7 i Mercedes CLS. Događaj je obuhvaćao više od 40 tona opreme, više od 3.000 Goodyear i konkurentskih guma, 90 automobila i više od 1000 gostiju iz cijeloga svijeta. Ključno je bilo da su gosti došli u neposredan kontakt s razvojnim stručnjacima, inženjerima i osobljem za testiranje te im je bilo omogućeno da se upoznaju s novostima koje se odnose na testiranje i inovacije proizvoda Goodyear. Ovaj su put u Sevilli predstavljena i 2 nova proizvoda: Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2, guma vrhunskih performansi za velike sportske limuzine, sportske automobile i kupee te Goodyear UltraGrip 8, usavršena nasljednica višekratne dobitnice nagrada, gume UltraGrip 7+. Testiranja i predstavljanje navedenih guma pokazala su usredotočenost i nastojanja poduzeća Goodyear vezana za sigurnost koja se odražavaju kroz razvoj proizvoda i u izvrsnim svojstvima kod kočenja i prianjanja na mokroj i suhoj podlozi te u trajnim odlukama poduzeća na području razvoja i proizvodnje. Prema mišljenju Huguesa Despresa, direktora robne marke Goodyear, nije broj posjetitelja ono što će ostaviti najveći dojam, nego kvaliteta događaja. »Riječ je o vrhunskom događaju vrhunske robne marke jer su na događaju prisutni najbolji časopisi koji informiraju o luksuznim i kvalitetnim automobilima, prodavačima guma i visokokvalitetni proizvođači prvorazredne opreme.

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijeRučna

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (0)

Trackback URL

Ostavi komentar