BMW Serije 6 Cabrio stigao u Hrvatsku, cijena starta od 120.540 eura

BMW_6_cabrio_glavna

BMW Serije 6 Cabrio stigao je na hrvatsko tržište s početnom cijenom od 120.540 eura za model 640i sa šestcilindrašem snage 320 konja, odnosno 141.540 eura za 650 V8 izvedbu snage 407 konja.

Coupe izvedba očekuje se najesen, a detalje možete pročitati u objavi za medije.

U četvrtak, 14. travnja 2011. godine, Tomić & Co. je predstavio Hrvatskoj novi kabriolet iz palete BMW-ovih automobila – novi BMW serije 6 Cabrio. S predstavljenim modelom BMW 650i Cabrio uzvanici su se mogli upoznati u prodajnom salonu tvrtke, u Folnegovićevoj 12 u Zagrebu. Sportski izgled, elegantna pojava, dinamične linije, ekskluzivni materijali kao i upotreba najnovijih tehnologija bili su pravi kuriozitet za zainteresirane posjetitelje.

U ekskluzivnom okruženju koje čine kabrioleti, BMW Serije 6 Cabrio u svom segmentu ima uvjerljivo najučinkovitiji motor, najnapredniju tehnologiju podvozja i najinovativniju udobnost, sustav multimedije i sigurnosnih značajki.

Novi BMW Serije 6 Cabrio dostupan je u dvije varijante. U BMW-u 650i Cabrio nalazi se motor s osam cilindara koji proizvodi snagu od 300kW/407KS dok je za BMW 640i Cabrio proizvedena ekskluzivna izvedba šest-cilindričnog rednog motora sa BMW TwinPower Turbo prednabijanjem, s direktnim ubrizgavanjem i VALVETRONICOM te proizvodi snagu od 235KW/320KS. Uz oba motora standardno dolazi automatski sportski mjenjač sa osam stupnjeva prijenosa. Kod BMW-a 640i Cabrio standardno ugrađene BMW EfficientDynamics stavke uključuju i Auto Start-Stop funkciju.

Novi BMW serije 6 Cabrio dizajniran je za četvero tj. 2+2 putnika. Njegova unutrašnjost nudi individualno dizajnirana sjedala za vozača, suvozača i putnike na stražnjim sjedalima. Visokokvalitetni materijali pažljivo izabrane boje i detaljno i pozorno dizajnirana karoserija, odaju zajedno dojam luksuza, stilske funkcionalnosti i dinamičnosti.

Novi BMW Serije 6 Cabrio ponovno dolazi sa električnim mekanim krovom koji se odlikuje oblikom peraje. Višeslojni krov  – kojemu su još jednom optimizirani njegova akustična svojstva kao i rigidnost strukture – nudi izvanrednu termalnu izolaciju te tako omogućuje uporabu novog kabrioleta tijekom cijele godine.

Vezani članci

Objavljeno pod: Najnovije

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (1)

Ostavi komentar | Trackback URL

  1. Osiris says:

    šta ti je to, sića

Ostavi komentar