Fiat daje garanciju na 5 godina ili 100.000 kilometara

Fiat_garancija

Osim vremenskog, jamstvo je ovisno i o kilometraži, pa tako za sva Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat gospodarska vozila i Jeep automobile jamstvo vrijedi do 100.000 prijeđenih kilometara.

Autocommerce, ovlašteni zastupnik FGA grupacije, odnosno marki Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat komercijalna vozila i Jeep od kraja prvog mjeseca davati će garanciju koja će vrijediti 5 godina ili prijeđenih kilometara za sva nova vozila prodana u Republici Hrvatskoj putem Fiat financiranja uz partnera – Hypo banku. Više o novoj akciji možete pročitati u objavi za medije.

Autocommerce Hrvatska, kao ovlašteni uvoznik vozila FGA grupacije (Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat komercijalna vozila, Jeep) pokreče akciju davanja čak 5 godina jamstva (ili 100.000 km) na kompletan program svih marki novih vozila u Republici Hrvatskoj. Jamstvo je besplatno putem Fiat financiranja u kojem je partner Hypo banka, a uz jamstvo nudi se i vrlo povoljna kamata od 5,99%, a uz leasing tu je i povoljni kredit za klijente. Akcija kreće krajem siječnja 2012 i nema vremensko ograničenje. U svjetlu pojačanih komercijalnih aktivnosti, Autocommerce Hrvatska d.o.o. kao ovlašteni uvoznik za program grupacije FGA, planira u nekoliko mjeseci plasirati određeni broj noviteta na tržište, posebno nakon što je preuzeo distribuciju još jedne značajne marke vozila u 2011.godini, Jeep. Prvi lansirani model ja Lancia Ypsilon, koja je u prodaji od kraja 2011 godine, a u prvom tromjesečju 2012 na tržište tako dolaze modeli novi Punto, Fiat Panda, Fiat Freemont, i tu nije kraj novitetima u 2012.godini. Za sve postojeće modele, i naravno za nove modele u ponudi, 5 godišnje jamstvo predstavlja novi komercijalni iskorak prema zahtjevima tržišta i kupaca, a sa druge strane, potvrđuje kvalitetu programa vozila grupacije FGA.

Vezani članci

Objavljeno pod: NajnovijePiaruše

Tags:

O autoru:

RSSKomentari (2)

Ostavi komentar | Trackback URL

  1. Osiris says:

    budu propali hahaha

  2. Rusty solomon…

    Fiat daje garanciju na 5 godina ili 100.000 kilometara : Šesta Brzina…

Ostavi komentar